İlk defa grup hakkında bir şeyler yazmak istiyorum.Grubu hiç canlı izlememeiş olmama rağmen şans eseri hangibar.com 'da gördüğüm bilgilerden yola çıkarak inetrnetten araştırma yaptım ve gerçekten indirdiğim tüm parçalar umduğumdan iyi çıktı.Vokalim ses rengi ülke piyaysasında değer arz edebilecek nitelikte.Diğer elemanlar anladığım kadarıyla vokal'den daha genç bu duruma herkes dezavantaj olarak yaklaşmış ancak bence grup olarak vokalin grubu çekiğ çevirmesi daha talihli olur.Zaman içerisinde taşlaeın yerine oturması açısından daha mantıklı bir durum.
Diğer bir noktada fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla vokal sahnede iyi bir duruş ve imaj yakalamış ancak diğer elemanlar için aynı leyi söylemek zor.Bunu kişisel almayın arkadaşlar ancak sahne sanatı işindesiniz ve imaj her şeydir bence.
Bunlar zamanla oturur kanımca ve gerçekten Ankara'dan gelecek vaad eden bir grup daha çıkar.Önemli olan doğru zamanda,doğru yerde,doğru insanlarla beraber olmak.Umarım önünüz açık olur.İlk fırsatta da sizi izlemek istiyorum.Bizde organizasyonlarımız için tanınan,bilinen gruplar yerine potabsiyel sahibi olup,seyirciyi etkileyecek gruplarla çalışmak istiyorum.Umarım uygun şartlar oluşur da beraber çalışabiliriz.