xenophobic demiş ki:beyler program kesin mi?adam yigalim ona gore =)
demoda beklios ama bide 4.çorlu konseri varmış mayıs sonu haziran başı gibimi nese işte 😛ozgun1907 demiş ki:19 Nisan Perşembe Günü Biziz Rock Bar'da sahnedeyiz.. "o şimdi asker-Duman&Kurban cover night"organizasyonunda Dem,Abes,Unknown Artist(doğru yazdım umarım) ve Transpozeyle birlikte..Gece boyunca canlı performansların dışında organizasyonda sürprizlerde olucak sanırım..Herkesi bekliyoruz.. Kapı açılış 18:30.. 51PromiL 21:30 civarı en geç sahnede olucak..
Şuan herhangi bir bar Programı yok Cem.. Ö.M dan mail adresi attım sanırım..Görüşelim...Electro_CM demiş ki:Bu cumartesi program varmı bizizde bide bahar şenligi için sizinle irtibata geçmem lazım bi görüşsek özel mesaj atıp
Çok Teşekkürler arkadaşına ve sana 🙂alaska demiş ki:51 promil şarkılarını bi arkadaşım beynimi yiyerek dinletmişti zorla iyiki de dinletmiş 🙂 diyorum şimdi 🙂
Teşekkürler..Bizde bu perşembeyi bekliyoruz...Perşembe akşamı görüşmek üzere...ipeeeeek demiş ki:canlı olarak ilk kes doum günümde dinliicem 😀 bi an önce persembe olsun :zipla görüşmek üzeree :elsalla