Doğum gününüz kutlu olsun bağyannnnnnnnnnnnn... 🙂
scolD demiş ki:Saol hakan dusundugun hersey için ama ne yazıkkı beni bu grupla bi daha dinleyemiceksin cunku ani bir kararla gruptan ayrıldım daha dogrusu kovuldum mu desem???kovulma muhabbetini anlayan anlar...
bu sene hayatımdaki en onemli sey oss ve ben calısmaktan artakalan zamanımı grupla geciriyordum benim için hayatta daha onemli seyler var artık vaktımı onlara ayırmak istiyorum en kotu zamanınızda yanınızdaydım yıne oyle olucam tabi ihtiyac olursa aptalım ya o bakımdan ns...
saygılar sevgiler iyi çalışmalar
lord_strahd demiş ki:grubu mine sayesinde tanıdım bizizide bikaç konserine gittim nemadan sora rbe a.l. yine sağlam grup çıkarmış die düşündüm ama
mine gruptan ayrılmasa daha iyi olurdu onun vokalini kimselere değişmem bu bir
mine nin kararına anlayış lazım boru değil öss bu sonuçta bu iki
mineee malak insaaan daha var lan öss ye en azından okullar açılana kadar devam etseydin bu üüüççç
mine sensiz grup nolur bilmiom ama ayrılma beeee
SERKANCIM YORUMUN COK İİ AMA ÖSS SONUCTA HAKKATEN BORU DEİL minesizde bu grup olabildigi yere kadar olur ns herkes minenin iyi bir vokal oldugunu biliyo, zaten 51promilde iyi bi grup artık herkes kendi yoluna gitmiş, dicek bişi yok bu saatten sora, mineye dön desende donmez... serkancım sende mineyi tanıyosun sonucta ns bu muhabbet bole 3. 5. kşinin yani grup dısı insanların katılacagı bi konu deil ztn bize sadece basarılar demek duser....minenin yolu her zaman acık 51 promilede basarılar deyip cekileceksin aradan....lord_strahd demiş ki:grubu mine sayesinde tanıdım bizizide bikaç konserine gittim nemadan sora rbe a.l. yine sağlam grup çıkarmış die düşündüm ama
mine gruptan ayrılmasa daha iyi olurdu onun vokalini kimselere değişmem bu bir
mine nin kararına anlayış lazım boru değil öss bu sonuçta bu iki
mineee malak insaaan daha var lan öss ye en azından okullar açılana kadar devam etseydin bu üüüççç
mine sensiz grup nolur bilmiom ama ayrılma beeee
funnyasme demiş ki:mineyi tanımasamda senin sözlerine katılaıyorum sw_all bencede öss önce gelmeli