ninex demiş ki:sarkının hikayesini ben biliyorum. irem sevgilisyle bir gun kavga ediyor baya birbirlerine giriyorlar sonra adam arabasiyla cekip gidiyor ve kaza yapıp ölüyor bunun uzerine irem bu sarkıyı yazıyor ve ortalıktan kayboluyor iremden bir daha haber alınamiyor...
ceWo demiş ki:yaw bu irem muabbeti su nette gezen bi sarkı war o mu acep?? onu yapanlar ölmüs dıe bılıom ben beyler aman dıkkat hayalet falan ben tırsarım bole olaylardan 😀
scolD demiş ki:arkadaşlar bizim dün tartıştığımız konunun çok dışına çıktı olay...kimse beni beğenmek zorunda deil ayrıca müziği hobi olarak görseydim bu grubun en kötü zamanlarında yanlarında olmaz onlara köstek olurdum bu durumu hiçkimse inkar edemez bu tartışma benimle başladı ve benimle bitsin seven ya da sevmeyen herkese çok teşekkür ederim 51 promile her zaman her şartta başarılar....lütfen artık kapatalım bu konuyu!!!
ozgur196 demiş ki:ceWo demiş ki:yaw bu irem muabbeti su nette gezen bi sarkı war o mu acep?? onu yapanlar ölmüs dıe bılıom ben beyler aman dıkkat hayalet falan ben tırsarım bole olaylardan 😀
ahahaha 😀 😀 koptum. Valla kayıt eşyaları yer değiştiriyo 😛 bilmiyorum bizde korkmaya başladık 😀
eheh hua huaceWo demiş ki:ozgur196 demiş ki:ceWo demiş ki:yaw bu irem muabbeti su nette gezen bi sarkı war o mu acep?? onu yapanlar ölmüs dıe bılıom ben beyler aman dıkkat hayalet falan ben tırsarım bole olaylardan 😀
ahahaha 😀 😀 koptum. Valla kayıt eşyaları yer değiştiriyo 😛 bilmiyorum bizde korkmaya başladık 😀
walla bunnar bızım dunyadan olmadıı ıcın naapacakları bellı olmaz adamı carpar 😀 adı ustunde HAY-ALET!!