ceWo demiş ki:beyler tabrikler gusell olmus 😀 bu arada bısey sorucam kayıtlar Cubase den sanırım.. Gıtarlarda pedal kullandınız mı yoksa plug ın mı ben bazı problemler yasıorumda pedal oldugunda.. Dawul da cubase dımı??
marsbass demiş ki:[
en kötüz zaman 😆 esralı 51 promili (manayı) özledim 😆
bu arada hayalet sevgilimi dinledim gerçekten süper olmuş ecemin sesi biraz daha yüksek olsaydı daha iyi olurdu... başlarda anlaşılmıyor...
bi de sonlarına doğru özgünün ergenliğe yeni girmiş gibi bir ses tonuyla konuşması var hatta ve hatta "(bilmem neyi)... verseydin" diyor. "Reverb" olabilir... 😀
ozge90 demiş ki:kesinlikle kıyaslama olsun die söylemiorum; minenin sesini canlı dinlediim çok olmuştur, onun vokalliğine gerçekten laf yok!.. eceyle yapılan 3 demoyu da(desem de inanma,kadın,hayalet sevgilim) dinledim we gerçekten ece ye karşı inanılmaz bi hayranlık duydum, çünkü insanı inanılmaz etkileyen, yumuşak bi ses tonu war. en yakın zmnda gelip dinlemek isterim. onun dışında yorumlamalar gerçekten güzel olmuş, tebrikler başarılar..
LOby demiş ki:Şarkıyı sizin şarkınız yanılmıyorsam . Bence güzel olmuş (ev kaydına göre) . Yaşıtlarınız gruplardan çok çok iyisiniz bana göre , gelecek vaadeden bir grupsunuz . Vokalistinizin daha oncede dediğim gibi ses rengi çok hoş ama bu şarkıda çok türk işi yapmış o gırtlak pek gitmemiş bir bayan sesine bence . Birazda eğitim alırsa vokaliniz dahada iyi olacaktır . Kolay gelsin ...