Yani biraz zangirdamalar oldu ancak her katta tek daire oldugundan ve cati katinda oldugum icin cok sorun cikmiyor ama bir 100 luk kafayi koklemek gibi bir sansimda yok
Eyvallah, ama şöyle bir durum var, onu açıklığa kavuşturalım. Lambalı bir amfiyi düşük seste çalarsan, genelde tizli ve kötü bir ton alırsın. Sesi açmak içinse mecbur power ampa bağlı master volume (bazen de sadece volume diye geçer) açman gerekir. Bu da -attenuator kullanmazsan- eşittir pencere kapı zangırdaması ve -haklı olarak- ebeveyn ve komşu dırdırı 🙂
Ben Jet City'nin dediğim şartlar altında şu kombosunu öneririm:
Jet City Amplification JCA2212 Guitar Combo
Evde sorunsuz kullandığını iddia eden gevurlar var, ama ne kadar doğru söylüyorlar kefil olunmaz. Ben apartmanda attenuator ile 50 wattnı kullanıyorum.
Eğer daha masrafsız kombo bir amfi dersen, Randall'ın güzel komboları var. @FurkanK bir tane satıyordu. Bir de Ibanez'in Tone Blaster serisi var ki, 30 watt veya biraz üstünü bulursan sert müzikler için idealdir.
İkinci elde bir şey bulamazsan, mecbur yurtdışına yönelmen gerek. Sizinkiler de merak etmesin, güvenlik açısından sağlam siteler var.