Ankara Retro Buluşması, 12 Aralık 2015, Cumartesi 19:00

Bu ara kendi adıma amfiden çok butik gitarlara gazım var ha. Kirli çıkın arkadaşları görelim lütfen . Hatta mümkünse yeni telli ve standartda getirin adilce kapıştıralım. :) ahah kendimden iğrendim yeni gitar alma fikrim var deneme işi tam beleşe gelir :)
 
Valla bende ekipman namına gazi bir Pod X3 Live var, getireyim mi? :D Oradaki ekipmanın yanında iyice ezilip büzülmesin. :)
O ne demek öyle, olur mu hiç...Ezilme, bükülme yok, tanışma, muhabbet etme, bol bol gülme, eğlenme, milletin ekipmanlarını okşama, elleşme, çalma, çalma ve çalma var...Off merak ediyorum, kim bilir neleri mıncıklayacağız? (bu soruya sulu cevap vermeyi aklınızdan bile geçirmeyin :cautious:)...

Sevgiler ve saygılar...
 
Son düzenleme:
Zamanında bir arkadaş demişti gitarın üstünde distortion var diye , Bende heralde manyetik demeye çalışıyordur dedim meğer haklıymış :D
Cort getireceğim G210D, üzerinde kendi distortion'u var. Kore yapımı hemi de. Şimdiki Endonezya'lar gibi de değil hem. Bilen bilir. MT-2 ile Metallica tonları da çıkıyor cayır cayır hem.
Benim traveler guitarında kendi distortion'ı var ne yani :D
 
Bana gönderme yapılmıs nedense :) ,Yada öyle sandım , ama çok ilginç bi gitar görmüştüm adını sanını hatırlamıyorum ama Hem dahili prosesörü vardı hemde o özelliği sayesinde , gitarı pedal gibi kullanabilme olanağı vardı.
 
Geri
Üst