Anima

Yarım saatlik bir performansından Anima'yı aktaracağım size; Ankifest'teyiz. Benim için özel bir grup vardı o gün "Anima" Sırf biletimi heyecanla almış, mükemmel olucak diye düşünmüştüm. Alana vardığımdan itibaren 2 saatin üstünde kapı açılmasını, konser alanının garipliği (?), saat süren soundchecki hiç düşünmemiştim oysa.

Konser başladığında rezalet bir sistem, kötü dinleyiciler, ses bozuklukları, kulağa rahatsız gelen bir sürü şey. ..

Joker'le başladılar, gerisini hatırlamıyorum ama çok az kaldılar sahnede. Tahminen beş şarkı. Buna rağmen, gruptaki özveriyi gerçekten çok beğendim. Duyamasakta, garip gelse de bu çocuklar çıktıklarının hakkını verdiler ve herhangi bir grup olsa gerçekten böyle garipliğe katılmazlardı.

Düşünsenize "Son şarkı" bile yoktu. Öyle bir potansiyeldeydiler... Üzüldüm ama Anima'yı sahnede görmek çok mutlu etti, bir daha olsa gene giderim sanırım. :) Düzgün bir sistemi, gecikmeyen sahneleri, iyi bir organizasyonda görmek daha mutlu eder ya bizi...
 
albüm cok cok cook güzel zaten herkes ayrı bi güzel icra edio herşeyi helal olsun=)solist desen gitarstler davul desen hepsi ayyrı güsel...başarıları devam etsin hep bööle...bu arada anki rock festte saygısızlık yapıldı ANİMAya gercekten hiç hak etmiolar ve de cok cirkindi!!ANİMA orjınal deli dolu süper bi grup yav!!murat abimiide saygılar burdan=)hehee....coşuolar coşturuolar e daha ne olsun=)...
 
nrn_drum demiş ki:
bende yanlızca jokeri dinledim ben begendim dier sarkılarını dinlemeyim o zaman boşuna
Kestirip atma bence albümdeki diğer şarkıları da ben çok beğendim jokere göre.Zaten masalın içine girince güzül ya da kötü şarkı ayrımı yapamıyosun al,dinle derim ;)
 
anima yı 24 saat 1 starda görmüştüm inanamamıştım ne kadar sevimli insanlar diye.İlk klip bence çok itici yapılmış bilmiyorum böyle izleyince ne biliyim hoşuma gitmemişti.Ama çok sevecen insanlarmış kendileri. Albümleride oldukça güzel.
 
Anima sağlam gruptur...Ankifestte gidemedim ama yazılanları okuyunca iyiki gitmemişim diyorum..Animayı adam akıllı bi mekanda canlı canlı izlemeyi çok istiyorum..Başarılar Anima..
 
anima ciddi müzisyenler tarafından yapılmış bi albümdür.müzikaldir.degişiktir özgündür.bu yüzden tebrigi hakeder,hatta bize laf düşmez.mızıka olayı bitirmiştir ayrıcada sözler masal gibidir nokta:)
 
Grubu 1-2 sene öncesinden kendi sitelerinden takip etmişliğim var..
Milletin alışkanlıklarını değiştiren grup diyebiliriz.
Her yeni çıkan grupta yapılan çeşitli (gruplararası :p )benzetmelere alışmıştık...
Sayenizde belki insanlar her duyduğu sesi bir ötekine benzetmekten vazgeçecekler,umarım.
Ayrıca grup üyelerinin Yıldız Üniv.'nde okuyo oluşu hoşuma gitti..(Seneye bir aksilik olmazsa ben de ordayım... :roll: )
Başarılar...
 
Dün Anima grubu büyük bir sorumsuzluk yapmıştır arkadaşlar..

Afişte ismi olan gruplardan Anima grubu ise katılmadı.Bize cidden çok büyük bir terbiyesizlik yaptılar.Bizi gece arayıp solistlerinin hasta olduğunu söylediler önce ama her şeyin sabah belli olacağını söylediler..Sabah menajerleri okula gelecek ve konuşacaktık..Saat 08.00 civarında aradığımızda bize 9 gibi okulda olacağını söyledi.9'da aradığımızda da yolda olduğunu..Saat 10.30 oldu ve aradığımızda telefon ardıardına yüzümüze kapatılmaya başlandı ve gece ucundan söyledikleri şey gerçekleşti ve gelmediler..Hani grubun gelmemesi değil takıldığımız şey çok da güzel bir gün yaşadık zaten ama bir insan gece bir anda hastalanmaz herhalde?gün içinde de haberdar edilebilirdik..Hadi geçtim onu bize gelmeyeceklerini sabah aradığımızda da söyleyebilirlerdi ama önce geliyorum diyip sonra yüzümüze telefon kapatıldı..
 
Sadece "Joker" parçasını dinledim albümünü dinleme şansım olmadı. Ama tek bir parçasına eleştiri yapacak olursam geyet iyi. =)
 
Geçen senelerde şarkılarınızı dinlediğimde pek bi tat alamamıştım fakat albümdeki sound tabikide daha kaliteli, daha temiz, efektler daha anlaşılır olduğundan şarkılarınıza dahada bi çekicilik katmış. Şimdi daha daha fazla dinlenebilir olmuş. Öyle ki Bana Sorma'yı dinlemeden edemiyorum... Hepiniz gerçekten çok yetenekli insanlarsınız. Umarım bir sorun çıkmaz ve uzuuun yıllar güzel müziğinizi dinleriz
 
Geri
Üst