Anima

Arkadaşlar nereden çıkarıyorsunuz anlamıyorum böyle söylentileri. En azından atacağınız mesajlarda -eğer biliyorsanız- bir takım açıklamalar ekleyip yollayın lütfen. Burada ne olduğu anlaşılmayan, insanları öylesine meraklandıran ve ya "sinir bozukluğu" sağlayan şeyleri kendinize saklayın.
 
arkadas kendı kısısel istediğine inanmış ve bunu bızlere bıldırmek ıstemıs beğenmiyorsa dınlememsı gıbı bır alternatıfının olduğuna akıl erdırememıs herhalde.garip
 
şimdi reklamlar

anima.gif


ayrıntı ve rezervasyon için
http://balostage.com
 
merhaba! ben; gıcık sinir pis yaramaz kifayetsiz kabiliyetsiz pek bi gereksiz ceylan =)
ve arkadaşları=)
=)=)=)

anima, 2. projesi için cebindekileri dökmekte şu sıralar...

anima; yok olmamak üzere varolmuştur ...

dert etmesin,üzülmesin kimse anima'nın biteceğinden ötürü.
yada sevinmesin bunun için =)
sevinçler kursaklarda bırakılır tarafımızca 2. albümle!
 
ayrıca çarşamba gecesi bekleriz konsere.

"animasal" dışında birkaç björk, radiohead cover'ı dinlemek isteyenler gelsinler.

ayrıca blues da çalacağız.
tunçay-san'dan bol mızıka nağmeleri işitebilirsiniz.

sevgiler______________________________
 
cidden çok üzüldüm burdaki bir kaç mesajı görünce.anladım ki bu ülkede kaliteli bir şeyler yapmaya çalışmak gerçekten imkansız.zaten hangi meslekte ne yaparsanız yapın ne kadar iyi yaparsanız yapın bir takım eleştiriler gelicektir.ama bazıları kabak tadı vermekte.bunlar aklı başında yorumlar olsaydı dikkate alınır , oturulur konuşulurdu.

Jinnee adlı üyenin bir yarası var sanırım anima ile ilgili :) çirkin mesajından dolayı kendisini kınıyorum.

animasallarla uykuya dalmalara devam.

antalya'da yağmur yağıyor , sokak lambaları caddeye vurmuş ben birazdan yatağıma uzanıp muhtemelen daha ilk şarkıda mızıka eşliğinde uykuya dalıcam.çok kişisel bir mesaj oldu aslında ama bu saatte hislerimi daha iyi anlatamazdım sanırım.

sevgiler :)
 
obaaaa şimdi ceylan cım rezervasyon yaptırdıktan sonra para verilcekmi verilcekse nekadar vericez, en fazla kaç kişilik rezervasyon yaptıra bilioz. acaba bu soruların muhatabı senmisin :D bide ben bu siteden rezervasyon yaptıramıyom cünkü Microsoft Outlook um hatalı napcaz şimdi :? :?
 
bence albüm kapak tasarımından düzenlemeye kadar güzel olmuş ama açıkcası bikaç şarkı hariç ısınamadım albüme.ben daha çok joker tarzı şakılar bekliyodum ama ne yazık ki albümün en kısa şarkısı.ama yine de ben 2. albüme daha sindirilir şarkılar bekliyorum anima dan joker gibi güzel bi şarkıya imza atmış bi grup biraz toleransı hakediyo kanımca...ama güzel ve dinlendirici bi albüm olmuş..tebrik ederim...
 
sadece joker parçasını biliyorum kalburustu bir parça ve cool bi klipti,bi kaç kez de tv.de denk geldim vokalist çok tatlı,sahne duruşu iyi,electroda saglama benziyodu onlar gozume çarptı. bence başarılı bir grup 11.Kasım.2006 da Samsun omurockfest indeler,costurmanizi bekliyoruz,şimdiden hoşgeldiniz.Buraya arasıra yazmanız hos bi sey,ikinci albumdede başarılar,umarim bizi yakalicak bi seyler urettiniz...
 
Mutlulukla şaşkınlığı bir arada yaşıyorum.Gerçekten çok çok sevindim sizleri Samsun'da görebileceğim için.Aklımın ucundan geçmezdi.'Yağmurla Gelen' i Ceylan'la söylemek güzel olacak.Sabırsızlıkla bekliyoruz!
 
beğenerek dinleğidim bir gruptur baya hayran kitlesi yüksek bi grup bence.

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından düzeltilmiştir. "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.

Ayrıca bknz; http://www.turkrock.com/ftopic28283.html
 
animaya bu yolda başarılar diliyorum. Bu arada forumu baştan aşağı okudum. Olumlu tepkiler daha fazla. Fakat bir özcü olarak sormak istiyorum. Özün son albümünü dinleyipte mi ilk sayfalardaki yorumu yaptı yoksa dinlemedi mi. Cvp verirsen sevinirim.
 
Geri
Üst