Aylin Aslım

Albümü bi arkadaştan alıp dinledim. İyi ki gidip satın almamışım.
"Senin Gibi", "Küçük Sevgilim" tarih mi oldu şimdi ya? Hadi Aylin 3ncü albümü daha iyi bekliyorum :LOL:
 
Aylin Aslım Balans-İstanbul'daki Çilekeş konserinde çok iyi ir performans sergiledi. Hatta abartmıyorum konserin en iyi şeyiydi. Şeyler arasında. Çünkü anladım ki Çilekeş ve Manga türündeki rocku içime sindirerek sevemiyorum.

O güzel sesinle konsere verdiğin harika hava için teşekkürler Aylin.
 
Aylin Aslım'ın Ankara'daki konseri pek keyifli geçecekmiş çilekeş konseri var aynı gün ankara'da ve çilekeş'le saat bakımından çakışmıyor konserler ve 2 grup süprizler yapacak gibi görünüyor...!
kaçmazzzzzzzzzzzzzz
 
bilmiyorum bence eskiden daha iyiydi kalender meşrebim şarkısı berbat hele. bi bence gül dünya güzel bide her poznda her fotoda karşıma diliyle çıkıyoo ordaki peercingni göstermek için dilini şekilden şekle sokmuş hep.
 
Aylin Aslım, Aylin iken çok soft bir albümü vardı. Akustik bir tarzdı yanılmıyorsam. Bir anda dönüş yapması, doğru müziği bulduğu için mi yoksa alternatif rock müziğin daha popüler olmasından mı kaynaklandığı hala tartışılır. Son albümünü bende beğenerek dinliyorum. Amaç ve araç kargaşam sürsede. :idea:
 
aylin aslım elektronik müzik yapıyodu ilk albümü gegitte, bu tarz da türkiye için yeterince alternatif ve cesurdu,ikinci albüm ilkinden 5 sene sonra çıktı ve bu beş senede bi sanatçının müzikal kimliğinde değişiklikler yapması gayet doğaldır ki gelgit daha sonraları sütlü tarafından rock olarak icra edildi ve aylin aslımdaki değişiklik zaten o zamanlardan belliydi, sunay özgürün albüme dahil olmasıyla da tarz zaten belli olmuştu,albümün tek kargaşası birbirinden farklı 11 şarkının biraraya gelmesi,ben inanıyorum ki aylin gelecek albümünde daha güçlü mesajlarla ve daha çerçevesi çizilmiş bi tarzla geri dönecektir...
 
Aylin Aslım ve Tayfası, 07 Ekim 2005 (bu akşam) Yeni Melek'te Kent Düşleri isimligecede sahne alacaklar..
Geceye katılan diğer müzisyen ve gruplar ise şöyle;

Aylin Aslım,
Bulutsuzluk Özlemi,
Erol Evgin,
Grup Turkuaz,
Moğollar,
Nükhet Duru,
Timur Selçuk,
Üç Kadın.

Bilet Fiyatları: 20 YTL - 15 YTL
Başlangıç Saati: 20:00
Tarih: 7 Ekim 2005
 
İzmir Konserleri var mı hazır sonbahardayken :idea:
Gelgit albümünüde çok beğenirdim Aylin'in... Hatta "Zor Günler" parçasın da favorimdi. "Sokak İnsanları" parçasıda son albümünde başarılı bulduğum parçaları arasında...
 
Geri
Üst