Direc-t

Capture demiş ki:
igrenncc berbaat detoneee..rezilll... rock n coke festivalinde 2 adet kız seyircisi olan grup

şuna bak ne demiş ya........... detonenin anlamını bilmeyen biriyle karşıkarşıyayız galiba kasten yapılan ton dğişikliklerinden bahsetmeye çalışmış arkadaş ve bunu herkes yapamaz........... rock'n coke da iki tane kız seyircisi olan grup ha çok güldürdün beni rock'n coke 2004te 50 Centi izleyen epey bi kişi varda noluyo çoğu senin gibi işte............ bi dahakine yorum yaparken dikkat et neverlasting duvarına çarpma :LOL:
 
gözlemlediğim kadarıyla seyircilerinin çoğu erkek...rock'n coke'ta nasıldı bilemem.

artık Bilge için de detone diyorsan, ne diyeyim!! sesini beğenmeyebilirsin, ses tonu rahatsız edici, kötü gelebilir ama adam hemen hemen hiç detone olmuyor, bi de özellikle dikkat ederim buna..yani bu konuda çok yanılıyorsun. zaten genel olarak son derece seviyesiz ve saçma bi eleştiri yapmışsın, hatta eleştiri bile denmez; bir nevi aşağılayıcı bir saldırı..neyse..
 
captureeeeeeeeee bi sus bi yaa..erneyse foruma yeni katıldım bilge bi yerde ölene dek gelirim odtüye demiş:pyerim onuu..bisde ölene dek odtüdeyis ne olsa her daim bekleris:p..hımm grup, adını mersin yolunda arabayla çarptıkları direkten almışşş. direkten dönmelerini hatırlatması için bu adı koymuşlarrr doğrumudr hı ?yanıtı daha once verildiysede ben yoktum bidaa verinn..bilgeeeeeee...yok bişi
 
Marla_singer [/b] forum kurallarına dikkat et hemen atıyorlar.......
Sabit başlıkların hepsi normale dönmüş.......
Direk meselesi de doğru :D
Bu arada ankara'ya zaten gelecekler ama yaş sınır olmayan konser de düşünülüyormuş işte :D
 
Forumdaki sabitler gitmiş niye ki?? Bu arada Dream tv de direc-t i aynen şöyle telafuz ettiler "dayrektİ" dayrekti nedir ya? bizim "dayrekt"imizi "dayrekti" yaptılar.. Bazıları da ısrarla "direk te" diyor.. Herneyse.. Gelin artık Ankara'ya bekliyoruz.. 8)
 
ya sanırım (belki yanlış hatırlıyorumdur)aslında bilgelerinde yapmak istediği dayrekti miş..ama herkes dayrekt dediği için öyle kalmış...
bencede dayrekt daha güzel ama...
bayramda anneannemlerde dream full çekiyordu..
ama çıka çıka direc-t i iki defamı ne gösterdiler...
off yaa beş gün boyunca televizyonun önünde paraladım kendimi resmen...
 
DIREC-T
28 OCAK CUMA GECESİ
KEMANCI BAR

pin up arkadaşlarda altgrup olarak ortamı şenlendirecekmiş.gidicek olan herkes çok eğlesin.aksi mümkün diil zaten:)
 
aa, o sahneye çıkan sen miydin yoksa?? oradaydım ama tanımamışım; malum alkol..
resimler çok güzel, bakınca hatırladım yine kadar eğlendiğimi. bi de her yerde mumlar falan, bi hoş olmuştu.
 
Geri
Üst