Direc-t

bence albüm çok güzel olmuş,ama sıra sıra sıra selviler yerine kendi bestelerini ya da başka bir coveri isterdim

Yönetici Uyarısı:Mesajınız yönetici tarafından düzeltilmiştir. "Z" yerine "S" kullanmayınız. Forum kurallarını okuyunuz.
 
dırec-t bır numara ya.valla adamın tarzına bayılıyorum.
PeNtAgRaM_BoY aga sana katılıyorum

Yönetici Uyarısı:Forum kuralları 7.maddesi gereği ayrı ayrı yazdığınız iki mesaj tek mesajda toplanmıştır. Forum kurallarını okuyunuz, uyunuz.
 
süper sempatik ve tatlı bi grup..albümü dinlemedim henüz ama kapak tasarımı şirin olmuş..:) halen rus kozmonotları dönmekte playlist'te..
bilge'den öğrendiğim üzere yedikule zindanlarındaki aylin aslım'la ortak verecekleri konser eylüle atılmış..bilginize.
 
ben alamadım ve dinleyemedim dah ne yazık ki... kendime bu işkenceyi etmmin tek sebebi ise korsan,mp3 olarak alarak onlara haksızlık yapmak istemeyişim. bi önceki albümü çok beğenmiştim. Fanta konserleri sayesinde canlı dinlemeyi de başardım.süper bi enerji var adamların parçalarında. bundada o enerjiyi yakaladıklarını yada koruduklarını umuyorum. bencede sağlam bi grup. ve farklı olmayı göze alıyorlar. inşallah hak ettikleri yerlere gelirler. bilgenin sesi süperrrrr!!!!!!!!
 
grunge grubu arkadaşım bunlar heavy metal değil
ayrıca ben de ilk albümün daha iyi olduğunu düşünenlerdenim ayrıca albümdeki yabancı parça direc-t in sitesinde vardı ama albümdekinin üzerinde daha çok çalışılmış daha ii olmuş
 
Geri
Üst