Fix

cuma günü dinleme fırsatı bulduk.sound olarak çok beğendim grubu.kütür kütür geliyodu böle yukarıdan yukarıdan:).
herkese tavsiye ederim.gidin dinleyin pazartesileri garajda çalıyorlar.çıkış saatleri de 22.30(imzanın yalancısıyım valla).
başarılar arkadaşlar.kolay gelsin.
 
O günkü sürpriz programda çok iyiydiniz , hepinizi tebrik ediyorum ayrıca Yağmur Hanımefendileri de apayrı tebrik ediyorum kendisi açıklamak isterse açıklar. :p Çok sevindim adına

Başarılar Fiks ;)
 
ssoresown demiş ki:
cuma günü dinleme fırsatı bulduk.sound olarak çok beğendim grubu.kütür kütür geliyodu böle yukarıdan yukarıdan:).
herkese tavsiye ederim.gidin dinleyin pazartesileri garajda çalıyorlar.çıkış saatleri de 22.30(imzanın yalancısıyım valla).
başarılar arkadaşlar.kolay gelsin.

Ben de çok beğendim FIX'i. :LOL:

Başarılar...
 
veeeeeeee uzun bir süreden sonra şükürler olsun dün gece dinleme fırsatı buldum :)

öncelikle sunu söleyim kesinlikle bu performansı beklemiodum 8O
tek kelimeyle harikaydı!!!
özellikle enstrümandaşım :) a dikkat ettim riffler olsun sololar olsun gercekten cok güzeldi...
Repertuar seçimleri oldukça güzel ve akıcıydı gercekten cok keyifli bir gece geçirdik...

Sizi bu performansla gördükten sonra,arkadasımada söledim,kesinlikle daha büyük organizasyonlardada görmek istiyorum size ki oralara geliceginize canı gönülden inanıyorum!

Son olarak Yağmur senin için bir yorum yapayım
aklıma ortaokul yılları geldi,kim derdi ki of deli gönül tarık sölüyen bu kız ilerde karsına cıkıp sana muse eva vs sölücek...
senden de bu sahne performansı beklemiodum yagmurcum,telafuzun olsun,sarkıyı sölerken cosman ve costurman olsun,tam yerinde yaptıgın çıkışlar... daha ne sayıyım yaf :roll:

gercekten cok güseldi sabah ilk dersleri kacırdım ama değdi :)

keske sonuna kadar kalabilseydim
bir dahaki programda görüsmek üzere ;)
 
sevgili 'fix'severler!!!
iyi dilekleriniz için teşekkürler ama benim size nispeten kötü bir haberim var.
severek dinlediğiniz 'fix' artık çalışmalarına son vermiştir. sebebi bizde saklıdır;)
gruptaki arkadaşları izlemeye devam etmek istiyorsanız,imzalarından nerelerde olduklarını öğrenip onlarla (ayrı ayrı bu arada) coşup eğlenmeye devam edebilirsiniz!!!!! (bunu neden mi benden duyuyorsunuz? cevabı basit: birinin bunu söylemesi gerekiyordu)

herkese kolay gelsin...hoşça'kalın:)
 
öhömmm..anladığım kadarıyla bronx ve cres_cent adlı arkadaşlarım da benim kafadan ;)
ben de eski fix elemanı olan arkadaşların bayaaaaaaa bir geç kaldığını duşünerek bunu yazma ihtiyacı hissettim ;çünkü hala grupla ilgili (nadir de olsa) yazılar geliyor foruma ve hiç birşey olmamış gibi yanıtlanıyor.. bence bu doğru değildi ve bir dinleyen olarak haber vermek istedim!!!!!!!!! doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum...saygılar efendimm hoşça'kalın hızlı'kalın:);)
 
merhabalar,
öncelikle gruptan ayrıldığımı belirtmek isterim!..dinleyenlere, destek verenlere teşekkürü borç bilirim...hayırlara vesile olur bu kararım umarım..(kararımın doğruluğundan şüphem yoktur bunu da belirtmek isterim!)

açıklama konusunda hızlı olunan bir durum olduğunu düşünmüyorum;tam tersine yavaş kalınıldığını düşünüyorum, hatta herşeyin hızla yazıldığı "fix" forum sayfasında bu konunun foruma sürekli yazan grup elemanları tarafından yazılmaması ayrı tartışma konusu!.

ayrıca grubun dağıldığını söylemek herkesin harcı olabilir ama tabii ki doğru bilgi ve doğru zamansa!!!bunun tekeli yok!eğer yanlış bilgiyse düzeltmek yeterlidir sanıyorum!

tekrar teşekkür ediyorum herkese..
sevgiler&saygılar..
hoşça kalın..
 
Geri
Üst