Durak (Alternative Metal) - Ankara

Durak her zaman var zaten.
Hayatim boyunca kimsenin yanimda olmadigi kadar yanimda oldu durak!
Onu yuceltmekte benim gorevim diyorum...
 
hefty gigs kapsamina girmek icin biraz daha metalcore coverlar ve besteler yapmamiz gerekiyor ben killswitch calalim diyorum akliniza gelen birsey olursa buraya yazin canlarim olur mu?
Opuyorum sizleri :)
 
cnm larım kralsınız bide sui calın sizde sallayın barancım bak eren haklı baskaları gib piyasa olmayın canlarımsınız HEYFTGİGS selFTorture attackk
 
Başlık sohbetler ve içeriksiz mesajlardan temizlenmiştir.Lütfen ikili konuşmalardan ve tartışmalardan kaçınınız! Lütfen sadece grup ile ilgili aktiviteler ve konuyla ilgili yorumlar dışında konuyla alakasız sohbetlerinize irc.turkrock.com ’dan devam ediniz!
 
Beyler yavaş yavaş kendi soundumuzu oturtuyoruz bundan rahatsız olan var mı ya? Veya soundumuzu beğenmeyen.. Soundu tabiki geliştirices ama 'şu soundu yapalım' diye geçersek işin başına harbiden direk taklit olur. Bir konu daha var. Nerdy tamam güzel şarkı adamlar yapmış gayette hoş olmuş grupta sağlam oturup dinliyorum ama kendi yaptığımız müzikte baştan sona brutal hoşuma gitmicek bundan eminim. benim fikrim bu belirtmek istedim.
Bu arada Rock istanbul dan hbr var mı?
 
miraççim öle olmiyacak zaten bizim belirli bir soundumuz var zaten bunun çok disina çikamayiz ama bunu çok gelistirecez çok güzellestirecegiz sen merak etme su sizin öss isiniz bi bitsin 4ümüz oturup konuscaz halledicez ve yapicaz bunlari sen merak etme...tuhaftr daa bgün de baranla konustum bunu:) öss den sonra bomba gibi gelicez arkadaslar belki 1000inci defa oldu ama...bekleyin:)
 
Ben gaz istiyorum arkadaslar DURAK bu ise boyle basladiysa boyle gidecektir baska turlu olursa bu grup durak olmaz ki?!
Piyasaya aldanip durakla alternatif yapmak istemiyorum,ilk goz agrim biricik grubum ve poison the well gibi,belki biraz daha finch gibi muzik yapmak istiyorum ben...
 
Beyler beni yanlış anlamadınız umarım. Benim bahsetmek istediğim (''baştan sona brutal olmasın'') finch tarzıydı erencm. indirdim söylediğin şarkıyı. Gitar tonu fln güzel.
 
canlarım siz içinizden ne geliyorsa bestelerinizde ne warssa onu yapın baskalarının ne dediğini aldırmayın durak her zaman gaz oldu bence her zaman da gaz olacaktır sevgilerle


HEyft GiGs selFTorture began attack
 
Geri
Üst