Kara Güneş

[Amargi] Kara Güneş 1997 de Ankara da kuruldu.
Grubun şimdiye kadar basılı hiç albümü olmamasına karsın , yapılan demolar sokak çalışmaları sonucunda insanlara ulaştırıldı.Grup aynı zaman da sokak müziği yapmakta ve çalışmalarını doğrudan dinleyiciye ulaştırmaktadır.
Grubun 3 demo çalışması , yüzlerce beste çalışması bulunmaktadır.Ankara , istanbul , izmir başta olmak üzere bir çok ilde konser ve sokak müziği performansları gercekleştirdiler.
Yılan hikatesine dönen albüm calışması ise grubun asıl amacı olmaktan çıktı.Medya kanallarının başını tutmus kan emiciler , "fazla politik ve pazarlamaya uygun bulmadıkları" calışmalarımızı basmak istemediler.
Fakat elden ele dolaşan eski demolarla (zor koşullarda ev de yapılmış kayıtlar)bir çok insana ulaştırmayı başardık.

Grubun daha fazla dinleyici kitlesine ulaşmak ve müziklerini tanıtmak amacıyla açtığı resmi web siteleri olan www.karagunes.com adresinden demo parçalarına da ulaşabilirsiniz.
 
Selamlar :)

Bazı şarkılarınız dinledim. Gayet güzel kayıtlar.
Tarzınızı da çok sevdim. Elinize sağlık.
Herkese tavsiye ederim :)

Başarılar
MG
 
siz ankara üniversitesi ebf öğrencileriydiniz sanırım(şu anda mezun olmuşssunuzdur :D).güzel çalışmalarınız var,ayrıca felsefenizi de sürekli yaşamanız beni çok mutlu ediyor ;).kara güneşe başarılar.
 
Yıllar önce Ankarada "Sıhhiye Meydanında" binlerce insanla birlikte bende onlara hayran oldum ve ilgili bir şekilde takip etmeye başladım onları.Ankarada belli zaman aralıklarıyla yollarada ,köprülerde içerken ya da enstrüman çalarken görmekteydim ama istanbula yerleşince anladım ki onların asıl mekanı istiklal caddesi ve oraya çok yakışıyolar .Hatta bana göre onlar istiklal caddesinin sembolü.

İstiklalden her geçtiğimde yaptıkları güzel müziğe karşılık harçlığımdan verdiğim , çoğu zaman ayık olmayan "muhalif" kafalarıyla onları gördüğüm zaman bana " ulan ne güzel yaşıyor bunlar yaaa !! " dedirten ; bir sürü grup elamanın düşünmekten bile korktuğu şeyleri şarkılarında söyleyen muhteşem grup . Ağabeylerim (onlar beni tanımasa da ;)


Darknesscem konuyu açtığın için sana da çok teşekkür ederim.
 
Geri
Üst