Tüm Illerden Gönüllü Gitar Deneyicileri

Sonra da terör neden var diyoruz! Orada da ekipman vardır. Benim forum dışı satışlarım hep doğu, güneydoğu tarafına oldu. Iğdır'da bile ciddi bir canlı müzik yapılıyor nezih mekanlarda. Ankara'da olmadığı kadar orada canlı müzik dinledim.
Oralarda da görebilir. ;)
Tabikide haklısın abi ben zaten herkesin müzikle resimle uğraşması taraftarıyım bu şey siniri stresi boş boş Zaman öldürmeyin alan birşey :) doğuda elbette var ekipman ancak bi İzmir piyasası değil :) bizimkisi küçük bir mümin latifesi :)
 
Tamamdır hocam sizden haber bekleyeceğim. Akşam 6,30 -7 den sonra bilgisayar başında olamayacağım. O saatten önce kesinleşirse seve seve yardım edebilirim.
 
Duyulan ihtiyaç üzerine, daha önce diğer bir forumda açtığım başlığı burada da açıyorum.

Benim daha önce amfi ve gitar bakmışlığım var. Madem ihtiyaç da oluyor, forumdaki hatırı sayılır dostları almak istedikleri ekipmanlardan etmemek adına gönüllüler bulmak için konuyu artık burada da açayım dedim. Aşağıdaki gibi bir de bilgi formu hazırladım şimdilik. Örnek teşkil etmesi için kendimle başlayayım:

Gitar bakabileceğim - deneyebileceğim zamanlar: Ağırlıklı olarak hafta sonları, şimdilik müsait olursam da hafta içi. İleride değişebilir bu durum.

Gitar bakabileceğim - deneyebileceğim yerler: Kadıköy, Kartal, Uğur Mumcu civarı.

Başlık çeşitli şehirlere uyarlanabilir veya başka şehirler için farklı başlıklar açılabilir hatta başlığın adı değiştirilebilir, bilgi formu geliştirilebilir, tamamı ile reddedilebilir ve çöpe ışınlanabilir veya bazı şartlara bağlanabilir. Önerilere açık bir başlıktır.

Ne dersiniz? Olumlu görüşler geldikçe, gönüllüler çıktıkça başlığı güncelleyeceğim.

EKLEME:

Adana - painkiller
Afyon (Merkez) - 7r7
Ankara - can temtek, Ankara (Çayyolu ve civarı, Ümitköy - Çayyolu - Koru Mah. - ve Eskişehir'e doğru giderken Çankaya Üniversitesi'nin bulunduğu Toki Turkuaz'a kadar her yer) arda4232, devastator, barocanrock (2015 eylül itibarı ile Kızılay), blackfriday666, welmour
Antalya - zinagah, TRM, blink, halililkay
Balıkesir - pastel
Bursa - darkguitarist, berkay aşar
Çorum- HmzGkgz
Giresun - kogan (yaz zamanları; eğitim öğretimin olmadığı günler)
Hatay - oguz92
Iğdır - jinop
İstanbul - hackeiommi, erenkavukcu, celal12345, tauren, karabash, cakewalker (Kadıköy, Kartal, Ataşehir, Beşiktaş, Tünel, Levent, Maslak)
İzmir - blindeath, dthakankoca, aykankk (Stüdyosu varmış Alsancak'ta, acımayın hafta sonu hücum edin gitsin :D), sade_78, Fuckir Pitch, berdin123 (Seferihisar - BornovaEge Ün.)
İzmit - timurhantt, Kont_De_La_Fere
Karabük - Kerem (Okul dönemi)
Karaman - Moriyondo
Kocaeli- Göker TÜRKOĞLU
Kütahya - Qwerty1234 (Ağustos 2015'ten sonra)
Manisa - 2013
Muğla - cagcif (Merkez)
Sakarya - ii_range
Samsun - helalmustafaabi
Sinop - Kerem (Yaz dönemi)
Rize- ymym
Tekirdağ - yilmazyagiz
Trabzon - ktlcn (nadiren, imkanlar dahilinde Ordu)
Uşak - wolkN (Yaz dönemi)

Düzenleme için @blink e teşekkürler.

Muğla/fethiye için de beni yazabilirsiniz
 
@AykanKK seni şimdilik yanlış bilgilendirme olmasın diye İzmir listesinden silmek uygun gibi geldi bana. Van'daki de tek adam sensin. Zaman ve mekan konularında kısıtlamalar varsa belirt, ekleme yapayım durumuna göre.
 
Evet Hakan abi beni İzmir'den silip Van'a yaz. Van'da hafta sonu deneyebilirim ama yol masrafımı da alırım (20TL). İlçedeyim, gidip gelmem bir saat ve hafta sonu gidebilirim sadece.
 
Birkaç arkadaşa şuana kadar yardımcı olma imkanım olamadı, mahçup olmak da istemem, ben alanımı hafta içi Ataşehir, hafta sonu Kadıköy olarak belirtmiştim, ancak Eylül itibari ile Ataşehir'de kalmaya başladım. Kadıköy tarafına haftasonları nadir gidiyorum, elimden geleni yapmaya çalışırım o konuda da ama Ataşehir taraflarında olacaksa olay yardımcı olabilme olasılığım çok yüksek hatta direkt bana ulaşabilirsiniz Ataşehir tarafları için :)
 
Geri
Üst