green

hayırlısı

arkadaşlar,

çok büyük bir aksilik olmazsa bu cuma (22.nisan) yeni kadromuz ve yeni repertuvarımızla karşınızda olacağız. repertuvar %70 değişti ve çizdiğimiz programa göre %90 değişip her hafta gelişecek. iki haftaya kadarda piyasada duymadığınız bir çok sürpriz parça duymaya başlacayacaksınız. bu yaz çok eğlenceli geçeceğe benzer ;)

yeni kadro piyasanın eskilerinden oluşuyor. ve fakat yinede grup uyumu ve 30 parçanın trafiklerinin oturması vakit alabilir. bunun çok uzun süreceğini sanmıyoruz, zira haftada (4'er saatlik) iki provayla hem yeni şarkıları hemde sorunlu parçaları dönüp oturmasını sağlayacağız. dediğim gibi 2 hafta sonra hem enteresan olacağını düşündüğümüz bir repertuvar hem de eğlenceli ve soundlu şarkılar çalan bir grup dinleyeceksiniz inşallah.

zamanla başka projeleri de sitemizden ve buradan duyuracağız. aman bizi dinlemeye devam edin ve kısa bir süre nazımızı çekin emi!.. :)
 
Bu hafta büyük bir merakla yeni repertuar ve yeni oluşumunuzu izlemek ve desteklemek için kendi çapında küçük bir güruh halinde sizinle olacağız...

Ne demek efem hep sizmi bizlerin nazını çekiceksiniz... Başarılar... Görüşmek üzere...
 
öncelikle teşekkür ederiz limon. sonralıkla halen grup elemanlarını ve repertuvarı duyurmadığımıza dair mesajlar ve mailler alıyoruz. biliyoruz, kasıtlı duyurmadık. biraz sürprizler olsun istedik. yeni green'le sadece iki haftada 3 prova alıp sahneye çıkıyoruz, çünkü son anda vokalistimiz değişti. o yüzden biraz sıkıştık ama haftaya daha yeni ve piyasada duyulmadık parçalarla ve daha oturmuş bir grup olarak karşınızda oluruz inşallah. çünkü "fazla naz usandırır" derler. çok naz yapmadan repertuvarı ve grubu oturtmaya çalışcaz hayırlısıylan :)

hoşgörünüz için şimdiden teşekkürler, sürç-i lisanlarımız affola... ;)
 
ahahah george costanza muhabbetini sözlükte de okumuştum, çok komik.hiç aklıma gelmemişti orada okuyana kadar :) . batuhan askerde ama 5 ay sonra burada hayırlısıylan. bakalım o tarihte neler olur bilinmez ama başka projelerimiz yok değil hani...
 
kötü haber

son dakka kötü haberi arkadaşlar:

biraz önce sakar gitaristimiz özgür düşüp parmağını çıkardı. şimdi mor ve şiş eliyle hastane yolunda. dolayısıyla bu akşam gölge ve yarın garage programları iptal!! eğer eli alçıya alınmaz, atelle idare edebilirse haftaya görüşürüz inşallah.

son anda bu aksilik tüm moralimizi bozdu. baya motive ve hazırdık, akşamki provayla son rötuşları yapıp gelecektik programa halbuki. kem gözlerden uzak bir programda buluşmak üzere.

sevgiler...
 
Sevgili Özgür'e çok çok geçmiş olsun . Green nazara geldi arkadaşlar sanırım . Neyse Özgür iyileşsinde sorun değil . Haftaya gideriz artık Gölge'ye Garage'a .
 
offff

desteğiniz ve dilekleriniz için teşekkür ederiz. kötü bir şey var, kapsül yırtılması denen durum oluşmuş. el, kol alçıya alınmış ve 1.5 ay sürecekmiş!!! ameliyat bile gerekebilirmiş, olmazsa ilerde sorunlar çıkabilirmiş. bahtsız deve misali, grubu hazırlayıp, canavar gibi sound ve repertuvarla görücüye çıkacağımız gün başımıza gelene bakın a dostlar. hemde önümüzde 1.5 aylık karanlık bir dönem oluştu ki n'apacağımızı kestiremiyoruz.

hayırlısı...
 
Re: offff

freefreshfish demiş ki:
desteğiniz ve dilekleriniz için teşekkür ederiz. kötü bir şey var, kapsül yırtılması denen durum oluşmuş. el, kol alçıya alınmış ve 1.5 ay sürecekmiş!!! ameliyat bile gerekebilirmiş, olmazsa ilerde sorunlar çıkabilirmiş. bahtsız deve misali, grubu bitirip, canavar gibi sound ve repertuvarla görücüye çıkacağımız gün başımıza gelene bakın a dostlar. hemde önümüzde 1.5 aylık karalık bir dönem oluştu ki n'apacağımızı kestiremiyoruz.

hayırlısı...

abi gerçekten çok üzüldüm..çok çok geçmişler olsun yaa :( bir gitaristin başıana gelebilecek en kötü olaylardan birisi..neyse inşallah düzelir herşey..inşallah güzel , sağlıklı ve müzikli günler yaşarsınız.. ;)
 
:( çok çok geçmiş olsun beyler...gerçekten üzücü bir haber...umalım ki green bir an önce sağlıklı,sıhatli sahnelere geri dönsün...tekrar tekrar geçmişler olsun...
 
herkese iyi niyet dileklerinden dolayı teşekkür ederiz. şu an acil durum çözümleri için düşünmeye başladık. bakalım pazartesiye kadar bir çözüm üretebilirsek cuma başka bir gitaristle sahnede olmaya çalışıcaz. aksi halde 1.5-2 ay yatıcaz. bu uzun bir süre bir grup için. ama belki de tam hayal ettiğimiz repertuvarla karşınızda olabiliriz o zaman. tabi o saate kadar çalıştığımız barlarda kredi kaybedip döndüğümüzde iş bulamazsak o da ayrı.

bu işin zor yanı geçici eleman bulmaktır bilirsiniz. diğer zor yanı da geçici elemanla yeni repertuvarı provalarsınız, sonra asli eleman gelince tekrar provalarsınız. bu durum green'de şöyle olur o durumda. özgür iyileşene kadar geçici eleman için bir prova, özgür iyileştiğinde özgür'le bir prova daha (ki şu ana kadar yeni davul-bas-vokal için bir prova alınmıştı). sonra batuhan (vokal) geldiğinde bilmediği parçalar için (ki %80 bilmiyor olacak) bir prova, o dönemde repertuvara girecek yeni parçalar için bir daha prova. provadan program yapamaz hale gelebiliriz yani.

destek veren herkese teşekkürler ve kolay gelsin deriz. offf, hayırlısı...
 
altısekiz grubu olarak özgüre geçmiş olsun dileklerimizi göndermekten hiçbir şekilde çekinmemekteyiz.müzisyenin başına gelebilecek belkide en kötü şeydir çalamamak.

tez zamanda iyileşmesi dileğiyle.
tekrar geçmiş olsun. :?

görüşmek üzere.

altısekiz-vocal
 
özgür'e çok geçmiş olsun diliyorum inşallah en kısa zamanda aramızda olmasını ve tekrardan bizi sahnelerde coşturmasını bekliyoruz...
 
Geri
Üst