Tuşe! (Rock) - Ankara

Bursa'Da bizi dinleyen destek veren foruma güzel düşüncelerini yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim(iz) keşke ses sistemi daha iyi olsaydı da daha iyi bir performans sergileyebilseydik diyorum.Özellikle kendi adıma oldukça vasat bir performans sergileyebildiğimi düşünüyorum lakin kötü mixer elemanları beni bozuyor yahu:p Bide ses sistemi bizim performansımızı çok etkiliyor çünkü b(en)izce pekte iyi olmayan bir performanstan sonra bile sizden böyle güzel eleştriler duymak inanın ilaç gibi geldi:)İnşallah Bursa'ya daha birçok kez gelme şansımız olur hatta ola ki birde elimizde albümümüz ile gelsek o süper olur:)Bu arada Bursa'da bir iskender bile yiyemeden düştük Ankara'mın yollarına:p

Bugün otobüsten sabah inip birkaç saat sonra bitap biçimde gittiğimiz ODTÜ'de ki süper seyirci inanın yorgunluğumuzu aldı:) Eh kendimi herzaman bir MT üyesi olarak görmüşümdür, MT'den biri olarakda iyi ki varsınız diyorum, ellerinize sağlık.

Akabinde gittiğimiz Gazi Üni. şenliklerinde az bir seyirci olmasına rağmen eğlendik diyebilirim.Seyircimiz azdı biraz "gaz"da azdı ama güzeldi:)

Ve evet sırada Biziz var:)Perşembe günü başlayan konser ve bar programı maratonumuz az sonra gideceğimiz biziz programı ile son bulacak ve yarın uyuyabileceğiz:p

Can'ım la düdüğüm absolut'lerin kralı fanı olduğumuz tek keyboardist üstüne saatlerce bana chopin etud calsa bıkmayacağım yegane grup arkadaşım sen istersin de çalmaz mıyız beste beh:)Son rötuşlarını da yapıp haftaya 8:30'u çalalım:)30 dakika sonra görüşürüz sahnede:p
 
ODTU konseri süperdi yeni geldim eve ölüyom yorgunluktan. Ben bu kadar geniş müzik yelpazesine sahip olup bunun yanında gitara bu derece hakim birini daha görmedim, bijen helal hoca :taptim . johhny be good daki o solo neydi ya?:twisted: tüm elemanlar ayrı ayrı harikaydı. hepinize kolay gelsin...
 
Evet biraz önce uyandım :) sanırım birazcık yorulmuşuz... Bu arada buradan yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim(z) Ayrıca Tushe'ye destek olup yardımlarından dolayı davulda Bursa'da bize eşlik eden Semih'e çok teşekkürler.
Ses sisteminde sıkıntılar çok yüksek dozdaydı Bursa'da ama genede baya eğlendik çok güzel bir gündü .

Cumartesi günkü Odtu konseri şimdiye kadar olanlar arasında en iyilerdendi, Harikasınız.

Cem'cim bizde sizi görünce çok sevindik perşembe güzel bir gün olacak ne zamandır beraber çalamıyoduk valla süper oldu :)

19 Mayıs Perşembe Günü Hacettepe Universitesi Şenliklerinde saat 17.00 de görüşmek üzere...
 
odtu'de süperdiniz; açık havada bu muhteşem performansı hoplaya zıplaya; dereye düşmemek için cambazlık yapa yapa izlemek çok keyif verdi bana, keşke daha sık şenlik olsa da daha sık gelseniz. :) neyse biz de fırsat buldukça bizize geliyoruz nasıl olsa:)
bu arada dünkü jestiniz için teşekkürler gerçekten çok duygulandım.
başarılarınız ve konserleriniz daim olsun;)
 
Başlık sohbetler ve içeriksiz mesajlardan temizlenmiştir.Lütfen ikili konuşmalardan ve tartışmalardan kaçınınız! Lütfen sadece grup ile ilgili aktiviteler ve konuyla ilgili yorumlar dışında konuyla alakasız sohbetlerinize irc.turkrock.com ’dan devam edin!
 
moderator arkadaşım bence biraz yanlış olmuş, forum karşılıklı etkileşiminde olması gereken bir yerdir bence.Buna ek olarak özellikle Tushe başlığı forum kurallarında yazılan ikili sohbetlere kesinlikle sahip bir başlık değildi.Bence başlığımızın neredeyse %70 ini silmen yerinde olmayan bir durum teşkil etmiş.Bizim başlığımızda "meraba ,naber abi iyi misin nasılsın" ve benzeri konuşmalar asla olmamıştır zaten. Bu tarz bir silme işleminin gerekliliğini düşünür olduğumu belirteyim.
 
1-Bijen Tamamen haklısın sana daha fazla katılamazdım.
2-Moderator arkadaşım yazmış olduğun emir kipli yazın inanılmaz derecede canımı sıktı.
3-Galiba Tushe forumundan başka hiçbir forumda iddia ettiğin durum yapılmıyor! ki bence asıl Tushe'nin forumunda iddia ettiğin durum en az şekilde gelişmekte.
4-Tushemuzik.com en kısa zamanda aktif hale geçecektir Tüm Tushe severlere duyurulur.
 
Sabah sabah keyfim kaçmış olsa da....

Cumartesi gününü şöyle tekrar bi düşününce keyfim geri geliyor... Hani hiç bitmesini istemediğiniz günler vardır ya... (Gerçi ben bitiyodum gün bitmese de ama) Nasıl, ne kadar teşekkür etsem(k) az kalır. ODTÜ Bahar şenlikleri her zaman coşkulu her zaman inanılmaz keyifli olmuştur, ve bu sene de farklı değildi. Bize bu kadar keyifli bir konser yaşattığınız, bizimle beraber eğlendiğiniz ve o harika alkışlarınız için defalarca teşekkür.

Gerçekten şimdiye kadar ki en güzel konserimizdi belki de. ODTÜ MT'ye de sayısız teşekkür, bu organizasyonu bu kadar mükemmel bir şekilde gerçekleştirdirkleri için, ve yanımızda oldukları için.

Kendinize iyi bakın!
 
daha fazla bu konuyu tartışmayalım.gerekli açıkla gerekli kişilere gerektiği şekilde yapılmıştır.konunun devam etmesi forumunuza hiçbir şey kazandırmaz.bütün başlıklar bizim nazarımızda eşittir,ayrıcalık söz konusu değildir.kimseye taviz verilmez!(bütün başlıkların hemen temizlenmesi birden olacak bir şey değlidir)
saygılar...
 
Bu forumu çok büyük özenle her şeyiyle takip eden biriyim...İkili sohpet asla yoktu.Gruba yönelik övgü istek vardı her cevapta...

"Bijen Süpersin Hoca"
"Grup süper"
"Besteleri bir an önce dinlemek istiyorum"

Bunlar ikili sohpetmi ??? Gruba yapılmış istek ve iyi eleştriler , tamamen grupla alakalı...

Güzelim topic in tamamen gereksiz yere temizlendigini ve bu ikili sohpet zamazingosu için tüm forumun kitlenmesi yada bu şekilde %70 lerde bir civarının silinmesi kuralınıda tamamen mantıksız buluyorum.Bu tür yazı yazmak Forum Kurallarına aykırı deilmidir ? Ozaman yapan üyelere cezası verilir.Grubun bunda kesinlikle suçu yoktur...
 
Bu davranisa bende anlam veremedim gercekten .Bu baslik acildigindan beri hic ikili sohbet yapildigini hatirlamiyorum, ki biz (tushe elemanlari) yapmadik bundan eminim..Hatta rıfatında dedigi gibi ikili sohbetin yapilmadigi nadir basliklardan biridir bu ! Sadece bende saygilarimi sunuyorum.Hatta vazgectim sunmuyorum !
 
Ben anlam veremediğim gibi, yazılan mesajım silindi (hani yönetici uyarısı falan da hikaye)...

Neyse eğer dendiği gibi tüm başlıklara eşit muamele yapılıyosa site yönetiminin takdiridir derim geçerim. Yok bazı başlıklar kayrılırsa o zaman ses çıkarır, kovulana kadar da ses çıkarmaya devam ederim :)
 
Herneyse, ben hemen bir haber vereyim!

Queen Party!
24 Mayıs Salı gecesi, Garage Rock Club'da, TUSHE grubunun canlı performansı ile birlikte düzenlenecek olan Queen Party saat 21:00’da başlayacaktır.


Arkadaşlar kendi açımdan ilk kez bu partide nacizane voltron lakaplı gitar setup'ımın tamamını kullancam. Barın aydınlatmasını rackmount'ların düğmelerinde ki ışıklar ile seslendirmesinide 4x12 lerimle yapabilirim:p
 
Arkadaşlar web sitemiz henüz hazır değil ancak haftaya kesin suretle hazır olacak.Lütfen şu anda web sitemizde ki bilgileri ciddiye almayın:) sadece nasıl görünüyor diye kafadan atılmış bilgilerdir.


Haftaya www.tushemuzik.com da görüşmek üzere.
 
Bunca zamandır eşden dostan adını duyduğumuz Tushe'yi nihayet ODTÜ'de dinledik ve çok beğendik. Sadece ben ve arkadaşlarım değil, herkes çok eğleniyordu. Bebek arabasına oturtulmuş ve henüz bir- bir buçuk yaşındaki bir bebek bile etrafındaki abla ve abilerine özenmiş olacak ki arabasında gülücükler atarak kendini bir öne bir arkaya doğru sallayarak dans ediyordu. Ellerinize, kollarınıza ve sesinize sağlık.
 
Bijen demiş ki:
Herneyse, ben hemen bir haber vereyim!

Queen Party!
24 Mayıs Salı gecesi, Garage Rock Club'da, TUSHE grubunun canlı performansı ile birlikte düzenlenecek olan Queen Party saat 21:00’da başlayacaktır.


Arkadaşlar kendi açımdan ilk kez bu partide nacizane voltron lakaplı gitar setup'ımın tamamını kullancam. Barın aydınlatmasını rackmount'ların düğmelerinde ki ışıklar ile seslendirmesinide 4x12 lerimle yapabilirim:p

Gördüm Gördüm Burda Sen Yazmadan Önce Görmüştüm ;)
Orada Olacağım Ve Zaten Queen'e Pek de Yabancı Değiliz.I want Tushe :LOL:

Ayrıca Bursa Hakkında Yorum Yapmamıştım Sanırım , Süperdiniz Fakat Sizin Şansınıza Mı Diyeyim Zamanlama&Gün Hatasımı Diyeyim....Neyse Siz Anladınız...Başarılar Ben Çok Eğlendim Şahsen Görüşürüz

Başarılar
 
:) Bebekleri bile dansettirmek? Çok hoşuma gitti :) klip çekelim böyle... bütün seyirciler bebek olsun, gülücükler saçıp dansetsinler :) :) (sabah sabah çok şirin bi görüntü canlandı gözümde)

Teşekkür ederiz, foruma ilk defa yazan birinden bu güzel sözleri duymak çok mutlu ediyor bizi. ODTÜ konseri gerçekten çok eğlenceli ve özeldi bizim için. Orada olup bizimle beraber eğlenen herkese çok selam! Bir ara tekrar buluşmak dileğiyle.

Bronx- 22 Mayıs'ta Kehanet'le beraber konseriniz varmış Yolcu'da. Orada olmak için elimden geleni yapıcam. Umarım elimden gelen yeterli olur ;)
 
aaaaa nolmuş forumun geri kalanına :roll: msjlarım , msjlarımız silinmiş haaa :evil: nedir ki bu temizliğin nedeni :?: ben pek anlayamadım ya neyse kimse anlam verememiş galiba :? neyse odtu konseri ewt çok eğlenceli, hareketli çok zevkliydi. hatta bi ara o bebeklerdeen biri benimde kucağımdaydı,beraberce zıpladık :p gün sayenizdee güzel başladı .yoğun güneş nedeniyle baygınlıklar ve rahatsızlıklarla bitirsemde sonuçta çok eğlendim. ellerinize, kollarınıza, sesinize sağlık ;) sınavlarımı ve izmir ziyaretimi aşar aşmaz en kısa zamanda yine bizizde görüşürüüüz :elsalla
 
İzmir'e mi gidiyosun??? Çok kıskandım!!! Beni de götür?

---

Ya dün gece rüyamda Dream Theater davulcusu Mike Portnoy'u gördüm. Adam klinik yapıyo, biz de bir grup insan gitmişiz tabi. Herif herkesle fotograf çektirdi, benle çektirmek istemedi, sonra bastı gitti. Sinir oldum. Hatta rüyanın geri kalanını adama küfrederek geçirdim. Hayırdır inşallah??

---

Tushe! 19 Mayıs 2005 Perşembe (yarın) saat 17:00'da Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Stadyumunda sahne alacaktır.
---

Böylece bir mesajda 3 mesajlık yazı yazmış ve moderatörlere silecek malzeme vermemiş oldum :p (Kızma silent_guitar, şaka yapıyorum, şakaya izin var di mi??)
 
Geri
Üst