Tuşe! (Rock) - Ankara

Cagan'cim evet haklısın dün gece söylendi zaten bizede:)Açıkçası bizde biraz şaşırdık ama mühim değil sonuçta bizim içinde bestelere ağırlık vermek için daha çok vaktimiz olabilecek...Ayrıca programın sona ermesi bizimle bağlantılı da değil...

Tekrar bu sayfada da belirteyim, TUŞE grubu BİZİZ programına bundan böyle devam ETMEYECEKTİR.Bizi Biziz'in açıldığı günden düne kadar yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler.Lakin GARAGE programımız son sürat devam etmektedir.Her salı 21:30'da TUŞE dinlemek isteyen herkesi GARAGE'a bekleriz.
 
Bloody face dostum aslında cover kayıtlarımız var bir ara internette de bulunabiliyorlardı ancak grup üyelerinden birtanesinde tek bir cd kaldı oda kimde çözemiyoruz.Hem cover'da neymiş çok kısa zaman içerisinde en ballısından Tuşe bestelerinden bazılarını koyucaz inşallah:)
 
Arkadaşlar Forumda en yüksek görüntülenmeye sahip sizsiniz. Baya meşhur olmalısınız Ankarada merak ettik. İzmir konseriniz falan varmı izleyelim sizi bi kere... Başarılar diliyorum
 
Bijen merhaba,
Öncelikle Biziz olayının bitmesi iyi olmuş. O adamlar kötü yoldalar ve siz de oraya bağlanmış şekildeydiniz. Bu sayede belki İstanbula açılabilirsiniz. Geçen yıl sizin biziz programından sonra bir konuşmuştuk. Benim AuRa isimli grubumdan bahsetmiştim sana. İlgini çekerse iki şarkımızın linkini atayım sana. Fikirlerin benim için önemli.
Garajda da kısa sürede cumartesiyi alacağınıza inanıyorum eğer orası da alternatif müziğin mekanı haline gelmemiş ise:)

Sevgiler

Barış

http://www.auramuzik.com.tr.tc
 
o adamlar kötü yoldalar ne demek ya. tushe yıllardır oranın ekmeğini yiyor, birazcık saygı lazım değilmi, ankara bizizde tanıdı tusheyi, nerdeyse sembolü haline geldi. ama işler kötüye gidince o adamlar kötü yola mı düşmüş oluyo .
 
Ben onlara zamanında gerekli saygıda hiç kusur etmedim.
Sevgili biziz bara 20 tane turist getirince bir numarasın ama bi yaz aksamı istanbuldan gelen 2 arkadaşını getirince aynı kişiler poz yapıyor, damsız giriş olsa bile kapı kapatılıyor ve dolu deniyor ki dolu değil. Böylece arkadaşların karşısında utanıyorsun ve içeri girmiyosun. Bu sadece bi örnek.

Ben böyle düşünüyorum. Sonuçta onların kötü yolda olduğunu söylemek onlara saygısızlık da değildir. Ben daima grupları, işletmenin önünde tutarım çünkü bunu pek kişi yapmıyor.

Ekmek yemek dediğin de evet ekmek alacak kadar kazanmışlardır.


Saygılar
 
arkadaşlar bu akşamki garage programımız kar nedeniyle iptal oldu :( ama haftaya aynen devam. haberiniz ola ;)
 
sedaozdilmen demiş ki:
Tuşe! garagedan başka biyerlerdede çıkıyormu acaba? Ankaraya geldiğimde izlemeyi düşünüyorum. Hangi günler nerede çıktığnızı yazarsanız sevinirim..

şu an için sadece salı garagedayız. ama başka programlarımız oldukça burdan haber veririz. ankaraya gedliğinde mutlaka bekleriz ;)
 
Tuşe beyler aceba Burak Kut'un yaşandı bitti şarkısını çalıyor mu? Çalmıyorsa çalmayı düşünürler mi? Geçen bi yerde şarkıyı dinledim ve aklıma direk tuşe geldi size çok yakışacağını düşünüyorum tabii bu benim düşüncem ayrıca repertuara cover şarkı eklemeye devam ediyomusunuz tabii onu da bilmiyorum.İyi günler, kolay gelsin
 
erd demiş ki:
Tuşe beyler aceba Burak Kut'un yaşandı bitti şarkısını çalıyor mu? Çalmıyorsa çalmayı düşünürler mi? Geçen bi yerde şarkıyı dinledim ve aklıma direk tuşe geldi size çok yakışacağını düşünüyorum tabii bu benim düşüncem ayrıca repertuara cover şarkı eklemeye devam ediyomusunuz tabii onu da bilmiyorum.İyi günler, kolay gelsin

gerçekten mütiş bir şarkıydır. o zamanlarda gülüp geçmişiz ama müzik adına her şey çok iddalı şarkıda. ama açıkcası burak kut'un vokali en iddalısı, yükselişler filan afedersiniz hakikaten roket gibiymiş. o zamanlar zaten popcularımızın albümlerinde hep böyle sağlam rock parçalar bulunuyordu son tracklerde, tarkan'ın biz nereye'si, yaşar'ın koy beni gözlerine'si bunların en iyileriydi.. burak kut ne hikmetse klip çekip işi bi nebze abartmıştı. motorlu gençler dans kareografisi şu bu klip çekim teknikleri üst düzeydi bana sorarsanız ama gel gör ki biraz ülkemize adapte edilememiş, çocuklarla sevilen gençlerce yıhyıhyıh diye gülünen bi sonuç ortaya çıkmıştı. zaten sonrasında da burak kut bu yenilgiyi hazmedemeyip apar topar bir antistrateji ile küçük prens'liğe soyunmuş ve müzik dünyasından altın spatulayla kazınmıştı.

her neyse bence tuşe bile olsa çalmak yürek ister açıkcası. buna rağmen şarkının ruhu tuşe'nin müzik görüşüne uyarsa -o dönemin gülen gençleri olduğunuz varsayımıyla pek sanmıyorum ama- dinlemek isteriz.
 
Gökhancım nerelerdesin bakimm???hani konser verecektikk :D (bir yüzyıl önce konuşmuştuk sanırımm :D )neyse arkadaşlar gittiğiniz bu yoldaa hep yanınızdayızz,ve bekliyoruzz kii artık sizin gibi emeklerini vermiş ii müzisyenler ii yerlerde olsunlar...bijencim uzun zaman oldu senlede konuşmayalı özledim vallaa..
 
Bijen üstadım dostum, senin şu an kullandığın gitar (ve daha önce kullandıkların) marka model neydi? Ya biliyorum mutlaka yazmışsındır daha önce bi yerlere ama onu araştırıp bulmak için pek zamanım yok. O nedenle buraya yazıp sorayım dedim. Kendine iyi bak.
 
fst demiş ki:
Bijen üstadım dostum, senin şu an kullandığın gitar (ve daha önce kullandıkların) marka model neydi? Ya biliyorum mutlaka yazmışsındır daha önce bi yerlere ama onu araştırıp bulmak için pek zamanım yok. O nedenle buraya yazıp sorayım dedim. Kendine iyi bak.

Walla elinde çoook gitar var ama benim söyleyeceğim yakında S540FM si olacak... içimden bir ses öyle diyor :LOL: :p
 
Burak Kut'un o motorsiklet'li parçası değil mi o?Aaa evet o zamanlar izlediğimde böyle hayretler içerisinde kalmıştım, Amerika'da çekilmiş sahneler falan artı parçada çok güzel parçaydı vallahi iyi hatırlattın Erd dostum hakkaten ben çalmayı isterim o parçayı hemen bu akşam söyleyeceğim bizimkilere çalarız sanki ya bak iyi oldu walla:)

fst dostum paşam Serdar'ım abi bende şu anda norton'umun da dediği gibi bir adet jackson soloist1 bir adet ibanez rg1527(7tel) ve bir adet ibanez K7 (7tel) var.Süper memnunum gitarlardan:)tabi K7 ve Soloist modifiyeli.

Kalipardim üstün karikatür adamım:)Menajerimiz hayırlı olsun valla süper oldu , albüm ve besteler konusunda zaten sana bir sözüm var benim abi:)

Canerrr the Sürgün bak abi başımı hep nelere sokuyosun :)ne adamsın ya:)abi alıcam valla onuda ben alacam:)dükkanı açıyoruz dimi, biz Türk müzik mağazalarını kalkındırma derneğinin iki kurucu üyesi olucaz Mösyö Caner ile birlikte:p
 
nabersiniz yaw nasıl gidiyor walla geldiğimde fazla dinleyemedim ama biter bitmez bu askerlik yanınızdayım umarım herşey yolundadır hepinize ayrı ayrı selam başarılar....
 
Geri
Üst