Tuşe! (Rock) - Ankara

Arkadaşlar Tuşe bu gece (08/02/2006 - Çarşamba) Overall'da.

Ayrıca Tuşe bundan böyle Garage programlarına Cuma günleri saat 00:00 - 03:00 arası devam edecektir.

İlk Cuma programımız haftaya olacaktır 17/02/2006 bilgilerinize..
 
arkadaşlar tekrardan yazııım dedim :!:
tuşe bundan sonra çarşamba 23:30 da overall
cuma 00:00 da garage da

duyruluuuur ;)
 
Tuşe dellenmiş gibi cevap yazmış arka arkaya:p Bu arada Antalya'dan bir arkadaşımız Garage'daki bir programımızı izledikten sonra gitar konusunda çok beğenmiş ve benim için www.bijenrahimi.com sitesini hazırlamak istemiş benimle konuştu e bende sevindirik olurum ne güzel olur dedim.Haliyle çalışmalara başlandı www.bijenrahimi.com yakında hizmetinizde efem.Hayır ne koycaksın koca siteye derseniz madem site yapılcak bana bende video cekerim gitar alttabanlı evde takılma besteleri yapar onları koyarım bisürü ekipman kullandığımdan onlarla ilgili yorumlarımı koyarım hatta evde hali hazırda dolıu ekipman oldugundan hepsi için tanıtım videosu bilem koyarım oho:)ehhas site açılınca haber vercem :)
 
ben bu grubu çok severim. gökhan ayrı şekerdir bijen ayrı. diğer elemanları tanımıyorum ama onlar da şeker gibi heriflerdir eminim. saygılarımı sunarım..
 
Ooooo Bijencim çok sevindim canım kardeşim yakışır yani şöle bir baktımda hani site adı da güzel duruyor bende senin dolu resmin var onlardan falan da yollarız :D . Bak ama bende bir köşe isterim sitende ona göre!!
 
Hheheeeyt....Bijen tebrik ederim... hadi bakalım...bu aksamda bızım sıteyı acıyoruz tekrar...(3 yenı vıdeo ıle) senınkıde acılsın hemen verelım lınk ordan... tebrık ederım... :)
 
Bijen üstad.. baba sizin şimdiki lineup nedir mustafa murat üstadlar nerdeler. onlarla mı devam ediyorsunuz. ayrıca çok selamımı ilet. sizleri dinlemeyi çok özledim keşke zamanım olsa da gelebilsem izlemeye.. videoları görsem keşke.. sabrımız kalmadı artıkın release edin şunları baba ya :) ehe
bu arada infinity-1 muratcan mı? eğer oysa zaten ona da burdan çok çok selam.. ortamlardan acayip ayrı kaldım.. benim yerimede zıbıtın bol bol :)
 
Garaja cok gelen şahıslardandım gecen donem. özellikle perşembe cuma cumartesi hep geliyordum. Arasıra da hafta içi. Ama sizin grubu hiç izlemek nasip olmamış. Günlerden bir gün tek başıma geldim oturdum. İzledim grubu. Bas olsun davul olsun solo ritm gitarlar olsun. Hepsi ayrı ayrı güzeldi. Solist sesi de oldukca güzeldi. Cuma gününe alınmışsınız galiba. Bugün elimizden gelirse, gelmeyi düşünüyoruz. :) Başarılar.
 
beyler dün gece çok eglendirdiniz bizi,vokalin sesi allah vergisi kolay kolay bulunmayacak bir ses sahip..ayrıca cin seddi davulcusuyla kardeş olmaları ayrı bi şukela olmuş,çok şaşırdım :p
gruplar genelde "eller havaya"tarzı veya benzeri şovlarla ön plana çıkarken siz çatır çatır sesinizi konuşturuyosunuz..
Tekrar tebrikler..
Not : Bu arada dün beni eve bırakan bascınız Rıfat Can'a teşekkür ederim 8)
 
Sevgili Can (Maresalx) güzel yorumların için grubumuz adına teşekkür ederim.

Ayrıca eve bırakma olayı için rica ederim ne güzel aynı yerde oturuyormuşuz ki ayrıca profesyonel Tenis öğretmeni olduğunu da öğrendim ee artık biran önce güzel havalar gelsede senden birşeyler öğrensem :)
 
scorpions un when the smoke is going down adlı parçası tam sizlik :)
bu parçayı çaldınız mı hiç bilmiyorum ama vokal çok güzel söyler bence :p bijen de solo yazar üstüne zaten :D yoksa onu kesmez parçanın gitarı :LOL:

bu arada artık geç çıkıyosunuz yaws :( ben nasıl dinleyecem sizi :x herkese selamlar başarılarınızın devamını dilerim kendinize iyi bakın çaw
 
arkadaşlar tuşe bu akşam 00:00da overallda :zipla
veee sevgili MetalikA iyi dileklerin için de teşekür ederiiis
 
Arkadaşlar Tuşe bu gece (24 Şubat) bizden kaynaklanmayan sebeplerle Garage bar'da sahne almayacaktır...Bilgilerinize efenim:)
 
az önce kesinleşen konser haberimizi hemen paylaşaım dedim :arrow:

tuşe 25 mart cumartesi günü fun'n rock sebebiyle çilekeşle birlikte çankaya venue de

süprizlerimiz :twisted: ve yeni besteler de cabası 8)

biletler yakında :!: tükenmeden alın derim ben ;)

veeeee tuşe yeni parçalarıyla bu akşam 00:00 overall da :zipla :beer :cigara :kaydim
:elsallaa
 
ya biz bu gece bi saygısızlık yaptık beyler siz şarkı soylerken halay felan çektik alkolun etkisiyle iyice sacmaladık ben eşşekliğimin yeni farkına varıyorum
tekrar tekrar özür diliyorum tüm tuşe'den
bu arada vokal icin yine o ses allah vergisi diyorum başka bişi demiyorum
çok eğlendirdiniz bu gece saolun ;)
Saygılar & Sevgiler
 
tuşe 25 mart 2006 cumartesi gecesi Çilekeş ve gstring grupları ile beraber Airport Venue(Çankaya Venue)de sahne alacak.

biletler:
ön satış:10 YTL
kapıda:15 YTL

leman kültür(kızılay),imge kitabevi(kızılay),megavizyon(tunalı),best müzik(bahçeli 7. cadde),kampüs bujiteri(beytepe),arkadaş kitabevi(odtü) ve tüm fiat bayilerinde..

ayrıntılar
www.hangibar.com 'da
 
Geri
Üst