Tuşe! (Rock) - Ankara

erd, misery, wastelander, bitterman... çok teşekkür ederiz arkadaşlar. az biraz daha bekleyin :!: daha ne besteler gelecek ;)
veeeeeeeee vokalistimiz gökhanın doğum günüydü dün. gökhanjmmmmmmmmmmm yeni yaşın tekrardan kutlu olsunnnnnn :p
 
yaf bu tuşe bi grupsa ve gitaristlerinn adı yenerse ve grup ismi tushe die yasılıosa ben bunları dinlediimm çok iiler abi hatta iiler yani nese dvm edin böle türkrock
 
Şarkılar nekadar güzel olmuş harika ya.Album çıksa artık zamanı bence çoooktan geldi :) Türkiye kaliteli türkçe rock müzik görsün.

Başka beste varsa lütfen paylaşın :)


alcohollica_xxx Tuşe evet kaliteli bir grup :) Gitaristlerinin adıda Bijen.Ama artık Tuşe diye yazılıyor grup ismi ;)


Başarılarınızın devamını diliyorum...
 
tek kelime ile harikaydiniz. Ellerinize kollariniza sesinize yüreginize saglik. Cok eglendim sayenizde."Bugun Tuşe geliyor kesin izlemeye gelin" dedigim arkadaslarima beni mahcup etmediginiz icin tesekkur ederim. hepsi harikaydi dedi. elimde birkac tane guzel resim var. sekiz bucuk u calarken video da cektim ama digi. foto. mak. ile cektigim icin ve cok ses oldugu icin bulanik ve seslerde bozulma olmus. resimleri Bijencigime yollarim onay verince buraya koyarim. tekrardan tesekkur ve tebrik ederim. hep boyle harika kalin...
Baris
 
sekiz buçuk herkesten övgü aldı sanırım, ellerinize yüreğinize saalık arkadaşlar her partisyon ayrı ayrı güzel olmuş, ama izninizle gökhan kuzenimi inanılmaz performansından dolayı ayrııyetten tebrik ve takdir etcem..bu arada iyki doodun kuzen, en kısa zamanda görüşmek üzere..
sevgi,saygı...
 
Ya gene inanılmaz,gene inanılmaz :) sahneye çok yakışıyorsunuz hem müziğiniz ile hem kişiliklerinizle teker teker süpersiniz arkadaşlar :) sekiz buçuk'u da ilk defa canlı izledim sesim patlayana kadar eşlik ettim size :) çok iş yapacak daha o şarkı,süper bi konserdi elinize,ağzınıza sağlık beyler
 
Bu harika konser için Tuşe'ye teşekkür ederim. Bijen'i izlemekten kimseye bakamadım ama olsun. Bijen'i izledikten sonra aslında gitar çalamadığımı anladım. Bijen çalışacağız senle abi unutma sözün var.
 
Ya Bi adam gibi sizde eğlendik.. sizi dinledik biliyoruz ama ilk defa canlı dinleme fırsatımız oldu.. Gerçekten grup elemanları çok sempatikler. Bu gün için teşekkürlerr:)
 
Geri
Üst