Tuşe! (Rock) - Ankara

Merhabalar... Çok sevgili Tuşe dinleyicileri. Önemli duyurudur, okuyunuz ;

22 Nisan Pazar günü if'de gerçekleşecek konserin afişinde Tuşe Grubu da bulunmaktadır. Ancak grup elemanlarının o tarihte Ankara'da bulunamamasından ötürü Tuşe sahneye çıkamayacaktır. Afişler asılmaya başlandıktan sonra bu durumun netlik kazanması sonucu afişler şimdiki şekliyle asılmıştır. Tuşe Grubu'na başarılar diler, dinleyicilerinden özür dilerim. Saygılarımla... Korhan BORA
 
Öncelikle son anda olan bu durumdan dolayı grup olarak özür dileriz, gerçekten sahne almayı çok ama çok istediğimiz bir konserdi içeriği bakımından.Yalnız sevgili bas gitaristimiz Rıfat'i Eskişehire Hayırlı bir iş için yollamak durumundayız:)2 hayırlı iş aynı güne denk gelemedi:/ konserin çok güzel olacağına eminiz.Yarın grupça çalamasakta , orada görüşmek üzere diyorum.Sevgiler ve başarılar...
 
hürockfest'e çıkmamanız benim için bir hayalkırıklığı oldu, sizleri dinlemek için uzaklardan geldiğimide düşünürsek, bu hayal kırıklığının boyutunu tahmin etmek zor olmaz sanırım. neden festival programında isminiz yazılı olduğu halde sahne almadınız? sadece merak ettiğim için soruyorum, teşekkürler...
 
öncelıkle sunu soyleyeyım.kuzenım dıye demıyorum ama gökhan olayı aşmıştır kardesım....ozelllıkle bon jovı-runaway performansı cuma gecesı tum yorgunlugumu aldı.toto-hold ın lıne grup tarafından dehset sunuldu.hersey harıkaydı.tüm grubu yurekten kutlarım.her ay afyondan kalkıp sızı dınlıycez bu bellı oldu....kolay gelsın arkadaşlar..
 
Ne yazık ki bizde çok üzüldük sahne alamamıza Burcu'cum.Açıkçası kimseyi suçlamak istemesekte , durumdan bizim sorumlu olmadığımızı açıklığa kavuşturmak için durumu anlatmak zorunda kalıyoruz.

Konserden önce ki gün soundcheck ve sahne zamanlarıyla ilgili kesin bilgiye ihtiyacımız vardı çünkü hem Rıfat'ın özel sektörde çalışıyor olmasından izin alabilmesi için hemde diğer grup elemanlarının geliş gidişini ayarlayabilmesi için organizasyondan gerekli kişileri üst üste değişik saatlerde 3 kez aradık hatta mesaj attık bize soundcheck zamanımızın ve sahne zamanımızın söylenmesi için ancak her seferinde çok meşgul olduklarını söylediler(ki gercekten mesgul olduklarını biliyoruz ama istediğimiz sadece bir cevaptı) sizi daha sonra arayacağız dediler ki biz tekrar aradık yine "şu anda çok meşgulum" cevabını alınca beklemeye başladık konserden 1 saat öncesine kadar Haber bekledik birileri bizi ararda vakit söyler bir bilgi verir diye.Ancak bizi nerdesiniz?sorusunu sormak dışında kimse aramadı.Ayrıca bütün konsere katılacak gruplara yollanan ama bizim yollandığından haberimiz olmayan bilgilendirme mailleri bizlere yollanmadı.Bizde haliyle zor duruma düştük ve konsere katılmadık.Konsere katılmamızın herhangi başka bir sebebi yoktur çünkü zaten herhangi bir maddi yada ekipman bazında talebimiz olmadı üstüne afişlerde grubumuzun adının yanlış yazılmasını da kesinlikle sorun etmedik.Bizi üzen sadece organizasyonun büyüklüğünden kaynaklandığını düşündüğümüz kimsenin bilerek ve "alt grup nasıl olsa" şeklinde düşünerek yapmadığını umduğumuz bir hata ile karşılaşmak oldu.Sonuçta bizde üzüldük, zaten bugün bu durumun neden oluştuğunu biraz üzgün ve kızgın biçimde konser alanına giderek sormak soruşturmak istedim lakin orda da kimsenin bunu isteyerek yapmadığına emin oldum ortaya çıkan şey her organizasyonda olabilen bir haberleşme ve organizasyon problemiydi ki Hurock'ta ki arkadaşlarımdan durumdan haberdar olanlar durumu bende açıklığa kavusturunca çok üzüldüler ve cok mesgul ve bitap olmalarından kaynaklı bu ihmalkarlık için birçok kez özür dilediler.Hurock grup olarak bizim için önemi çok büyük bir topluluktur lakin grup üyelerinden 3 ü hurock'un kuruluş aşamasında büyük emeği gecen insanlardır ve bende kurucu üyelerden biriyim...Bilmiyorum anlatabildim mi durumu.Konsere katılamadığımız için bizi izlemeye giden herkesten ,bizden kaynaklanan bir problem olmasada, özür dilemek isteriz.Bu yazıda Hurock'a yada kimseye kızgın olduğumuz ve insanlara şikayet ettiğimiz sonucu çıkarılmasın.Toplulukta ki herkes arkadaşımızdır.Oluşan ihmalkarlık tamamen toplulukta gruplarla ilgilenen arkadaşımızın aşırı yoğun olması ve insan olarak belli bir yükten sonrasında yaşadığı bir problemden öte birşey değildir.Konsere katılamamaktan dolayı üzgünüz ancak kızgın değiliz.Sadece bilinmesini isteriz ki konsere kendi isteğimiz ile çıkmamazlık etmedik.Aksine belkide çalmayı en çok istediğim konser buydu, kendi okulumda zamanında çok emeğimizin geçtiği rock topluluğunun bu organizasyonunda belkide ilk kez bestelerimizi çalabilmek bizi çok sevindirecekti olmadı.Umarım birdaha böyle birşey gerçekleşmez...
 
evet,cok uzuuun zamandır son derece olumlu eleştiriler duyduğum bir grup Tuşe. ve bu uzuuun zaman sonrasında bu akşam Kat3'de dinleme fırsatı bulacağız kendilerini. youtube,web sayfası bir hayli bilgi var,ama sanırım canlı dinlemek çok farklı olacaktır.

haddimi aşarak, sizlerden de bilgisiz olarak bir hayli reklamınızı yaptım, bir çok kişiyi de davet ettim, umarım çok keyifli bir program olur :)

özellikle bende bir gitarist olarak Bijen'in cok methini duydum. gerçekten çok merak ediyorum, bu sefer için artık geç kaldık sanırım haberleşmek için, bir dahakine tanışmak da isterim sizlerle. sanırım Kat3'ün devamı da olacaktır ? :)

görüşmek üzere.

Özgür
 
Öncelikle Hurockfest'te yaşanan ve bizim hatamız olan sorundan dolayı bütün Tuşe grubundan özür dilemek istiyorum. Dün Bijen okula geldiğinde bu konu hakkında konuştuk. Aslında burada en büyük şuçlu benim acemiliğime geldi ve tabiki Bijen'in de dediği gibi yoğunluktan sorumlu diğer kişilede Tuşe grubunu arayamadı. Bu festivalde benimde en çok dinlemeyi istediğim gruplardan biriydi Tuşe grubu. Tekrar bütün grup elemanlarından özür dilerim.
 
Flaş haber!!

Tuşe, Rock'N Dark Express Ankara Finali'ni kazanarak İstanbul biletini cebine koymuştur. Bizi dinleyen ve desteleyen herkese teşekkür ederiz. ;)

Bursa dönüşü uykusuz ve son derece yorgun bi halde sahneye çıkmamıza rağmen özellikle sahne alan diğer gruplardaki arkadaşlarımızın içten ve dostane yaklaşımları bize herşeyi unutturdu. (Bi ablanın "Siz üniversite ohuyonuz mu baayım, kaça gidiyonuz" şeklindeki sorgulama çabasını hariç tabi) Umarım başka platformlarda da tekrar karşılaşırız arkadaşlar. :)
 
Noter tasdikli öğrenci kimlik belgesi ve/veya öğrenci belgesi verilir : )).Tamam başarılı olamadığımızdan dolayı çift dikiş tabir edilebilecek türden öğrenciler olabiliriz(ben dahil bir kısmımız en azından) lakin tüzük ve usulen hala resmen birer öğrenciyiz ; ).

Bu sevinci sizlerle (Tuşer grubuyla) paylaşmak gerçekten onur vericiydi,başarılarınız daim olsun.

Sahneyi paylaştığımız gerçekten değerli müzisyen arkadaşlarımıza da Fatih'in dediği gibi aynen can-ı gönülden bu sıcak ortam için teşekkür ederim.

Saygılar efenim : )
 
Arkadaşlar öncelikle çok teşekkür ederiz.Aslında grupça hem finale kalmamıza sevindik hemde üzüldük.(Ne diyorsun be adam demeyin) diğer 3 grup Derman, Kuru Sıkı ve Uçuş Serbest muhteşemlerdi ,sadece 1 grubun finale kalması gerçekten üzücü oldu Ankara finalinde sahneyi paylaştığımız bütün gruplar en az bizim kadar finale gitmeyi hak eden gruplar.Zaten aslında yarışmanın ,yarışma olmaktan ziyade paylaşım ortamı olduğunu yarışma sonuçları açıklanmadan önce anladık biz.Finale kalsakta kalmasakta mutlu olucaktık çünkü sağolsunlar DERMAN, KURU SIKI ve UÇUŞ SERBEST ekipleriyle tanıştık kaynaştık, çok mutlu olduk.Arkadaşlar sizleri tanıdığımıza çok çok sevindik, umarız bol bol görüşme olanağı buluruz.DERMAN zaten bizden kurtulamaz artık:)Kuru Sıkı ekibide zaten biliyor artık Ankara'da 5 tane evleri var:)Desteğiniz ve içten tavırlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.Yarışma değil daha çok kaynaşma oldu bugün if'te yapılan organizasyon.Ayrıca da çokta güzel bir organizasyondu yorgun olmamıza rağmen deli gibi eğlendik:)Kuru Sıkı fotorafları unutmazda yollar inşallah bize:p Bu pazartesi şehir dışında olduğumdan gelemeyecek olsamda birdaha ki pazartesi Kavel'de Derman dinlemece yapacam:)

PS:uçuş serbest grubunun gitarcısının bir olayı var ki "baba naptın sen" dedik grupça , adam kendisine twin reverb imal etmiş yav:)Bildiğin amfi yapmış adam :)Helal olsun:)

PS:En son dün değil ondan önce ki gün uyandığım için yamuk yumuk yazmışım yazıyı sonradan farkettim, birsürü düşük cümle varmış düzelttim:)Ben düzeltmeden önce okuyup "lan olm bu Tuşe'nin gitarcısı Türkçe bilmiyo lan "diyenlerden özür dilerim:p
 
Gestapo ekibi olarak çok sevdiğimiz Tuşe grubunu tebrik ediyoruz. Bundan sonra da en az bunun gibi birçok başarıyı elde edeceğinizden ve tüm sevenlerinizi mutlu edeceğinizden hiç mi hiç şüphemiz yok.
İstanbul'da başarılar, kalplerimiz sizinle...
 
Ucus Serbest olarak Tuse yi cani gonulden kutluyoruz cok guzel bi organizasyondu. Diger tum gruplara yollari acik olsun diyoruz, insallah nice organizasyonlara.

Bijencim tesekkurederim teveccugunuz, sende iste sanada bi twin reverb yapalim, degerlimi senden.
Rifat a selamlar...

Not: Turkce karakterlerim calismiyor, kusura bakmayiniz.
 
Geri
Üst