hocam kabin sesi arttırmıyor değil mi 5w olarak kalıyor mubateriste bağlı. bence en az 15w gerek.
artırmaz. vardan yok, yoktan var olmaz. 5w işte. ama bir speaker vardır az sensitivitede, o zaman 5w olsa da ses az gelir. bir kolon vardır yüksek sensitivitede o zaman ses fazla gelir. celestion v30 yüksektir mesela. greenback ona göre 3 decibell daha düşüktür. tabi ekolayzırları farklı.hocam kabin sesi arttırmıyor değil mi 5w olarak kalıyor mu
anladım hocam sağolunartırmaz. vardan yok, yoktan var olmaz. 5w işte. ama bir speaker vardır az sensitivitede, o zaman 5w olsa da ses az gelir. bir kolon vardır yüksek sensitivitede o zaman ses fazla gelir. celestion v30 yüksektir mesela. greenback ona göre 3 decibell daha düşüktür. tabi ekolayzırları farklı.
hocam blackstar id10w stüdyoda davulun sesini pek bastırmıyor ama10 watt =1 birim ses yaratiyorsa, 100 watt 2 birim. Kabini biraz yuksek konumlandir. Her turlu 5 watt yetecektir.
hocam ben de öyle düşünüyorum ht 20 için hangi kabini önerirsiniz?5w ev icin ht 20 var onu oneririm o tam studyo kafasi hatta butceniz var ise ht 40 tam isabet olacaktır. ht - 5rh kullanıcısıyım 4x8 bir kabin ile kullaniyorum ama isinmalari oluyor 1 1.5 saat calinca studyoda isinizi gorecegini sanmam hocam
hocam blackstar idcore10 yetmediği için tereddütte kaldımYeter, cok da guzel yeter. 5 watt yetmez demek icin biraz cesurca.
Sen hic HT5 denedin mi de seviyorum diye giris yaptin? Once dene. Hatta 1x12 kabinle denehocam blackstar idcore10 yetmediği için tereddütte kaldım
Sen amfinin sesini yeni lambalarla kismaya bak. Tungsol, Mullard, Philips, Telefunken vs cok iyiler yha.5w yetmez. yeter demek bilgisizlik gösterir.
sesini sevmek için denemek mi zorundayız? zibilyon tane demosu var deneme fırsatım olsa neden bu konuyu açayım anlarım herhalde yetip yetmeyeceğiniSen hic HT5 denedin mi de seviyorum diye giris yaptin? Once dene. Hatta 1x12 kabinle dene
hocam blackstar idcore10 yetmediği için tereddütte kaldım
Dur tahmin edeyim. Gitarin Epi LP, manyetik modifiyeli.sesini sevmek için denemek mi zorundayız? zibilyon tane demosu var deneme fırsatım olsa neden bu konuyu açayım anlarım herhalde yetip yetmeyeceğini