Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

DrB demiş ki:
Ama gerçi o gitardan çıkan parayla sonra gidip bir R8 almıştım o da çok yanar döner flame maple. O da beklediğim ve istediğim kadar iyi çıkmamıştı. Onu da sattık.

ama satmasaydın r9 fiyatına satardın şimdi :)

DrB demiş ki:
Bu arada bir şey daha: Bana göre kol bacak olayı delikanlı gitarcıyı bozar!

B

valla orasından burasından swithcler kablolar sarkan kollu bacaklı kırmızı bir ibanez el değiştire değiştire bir hal oldu forumda, dolayısıyla doğrudur inanırım :twisted:
 
Aynen işte. Kol bacak olayı delikanlı gitarcıyı bozar. Dikkatini çekiyorum, onca sattığım gitar arasında, ben sattıktan sonra sahibinin elden çıkarttığı tek gitar sanırım o. :twisted:

B 8)

Not: Valla kerata güzel gitardı üzerinde duncan invader sapta gibson 498t falan. Resmini ararken kaydını buldum CC/PGli günlerinden. İnsan üzülüyor sattığın gitar sonra çok ortalıkta dolaşınca. :cry:

Bu arada şimdi kimde o gitar? Merak ettim cidden.
 
secks demiş ki:
ygt demiş ki:
masterofpuppetsasd demiş ki:
secks demiş ki:
secks demiş ki:
evet, fi tarihindeki kv1'imi satmıştım ki mustaine imzası iki satırdı yani aslında kv1 değil japon kv pro imiş, sonradan öğrendim.

geçenlerde ke1'i sattıktan sonra bunu aldım, bottom endi gayet yerinde çıktı maşallah ama yerine aldığım ke1'den çok farklı. bir kere sap kalınlığı 1. perdede ke1'in üçüncü perdedekine denk gelecek gibi daha kalın. ikincisi poplar olmasına rağmen ağır.

daha pek kurcalayamadım, daha ayrıntılı anlatırım ilerde.

demek okumuyorsun yazdıklarımı. hımmm :twisted:

kumsaldan hangi kum tanesinin eksildiğini nasıl anlayabilirsin ki ? :roll:



secks abi gol yedi :LOL:

heheheh gol yemedim. çünkü o alıntı yaptığım yazı, masterofpuppetsasd'ın geçen geyik dalgasında sorduğu aynı soruya verdiğim cevaptı :)

:oops: :oops:
 
Barlo bendede mor la mavi arası bi yanar döner strat var o da bozarmı abi :D


PICT11292.jpg
 

Shot with SGH-E250 at 2007-06-29

Esp-Ltd TA200 (balanced switch kaldırıldı yerine yurdum switchlerinden takıldı, mi telinde tuner kaldırıldı yerine xtender takıldı)


Shot with SGH-E250 at 2007-06-29

solda Washburn xb220 pbl (pbl sinin ne olduğunu çözemedim ama siyahından tek farkı rengi, sanırsam bu da onu belirtiyor)
ilk basımdır kendileri şu an ilk 5 fret haricindekileri sökülmüş kalan 5 fretede scallop yapılmıştır, niye derseniz fantezi
pek mutlu değilim ama yaptırdık bikerem [/img]
 
Geri
Üst