Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Önce:



Sonra:



Meksika Fender Telecaster. İlk yaptığım değişiklik pickguard ve askı oldu. Yakın zamanda ise boyasını kazıdım, üzerine vernik attım. Altından 5 parça kızılağaç çıktı ama önde ve arkada akçaağaç kaplama yapılmıştı. Sonra manyetikleri söküp yerine fender original vintage 52' tele manyetikleri taktım.

Benim için mükemmel bir gitar haline geldi. Amerikan fender'lerle de rahatlıkla kapışır, galip gelir. 8)
 
manyetik_porecesi iyi olmuş gitar ya. orjinal 52 tele manyetikleri nereden buldun ve ne kadara maloldu. ben kore lite ash tele alıp o manyetiklerden taksam nası olurki acaba. 52 vintage tele istiyorum ama çok pahalı
 
Teşekkürler arkadaşlar.

Manyetikleri İstanbul Kıvılcım Müzik'ten 0 olarak nakit 180 ytl ye aldım. Benim gitar görüldüğü üzere 5 parça alder. Lite Ash teleye bence çok iyi olur. Yani işin "vintage correct" yönünde olmadığın sürece aynı noktaya gelir.
 
Uzun zamandır ben de göstereyim diyorum ama fotoğraf makinesinden bilgisayara aktarmaya zamanım olmamıştı pek...Topyekün çektim işte gitardı pedaldı ayırmadım...

dsc00279su4.jpg

By rocktheboy at 2007-10-26

Bunların haricinde bir adet kara böcük rg 270 ve bir de Jackson süper dinky sDK2 vardı fakat onları satalı bayaa oldu, resimler mafiş :)

Yanlız o kelly'e iyi bakın ;) Kısa süre sonra çok farklı birşey olarak karşınıza çıkartacağım onu .Revolution is his name :twisted: :mrgreen:
 
Geri
Üst