Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Nocure demiş ki:
Evet hocam 1. sanayinin hemen girişinde işyerimiz eshot otobüs garajını görüyoruz direk :p

Birde resimi daha küçük upload etmeyi bilmiyorum affınıza sığınıyorum
imageshack tan yapıyorsan upload dediğin kısmın altında resize image kutucuğu var onu tıklayıp yandan çözünürkük seçiyorsun.
 
5 yıl fender türevi bir gitar ve 10 yıl jackson kullandıktan sonra son 1 yıldır ibanezde karar kılmıştım, hala da memnunum , fakat beni jacksona geri çekebilecek tek şey yukarıdaki gitarın beyaz olanı.
 
Gerçekte gitardaki en önemli şey tonal gücü, karakteri, rahatlık uyum ergonomi olsada, gerçekten beyaz renk gövdeli gitarlarda ayrı bir çekim var, ( itici soğuk krem renkli olanları katmıyorum ) direk bembeyaz çikolata gibi bazen yiyesi geliyor insanın :) , ki belki piskolojik belkide başka birşey ama çaldırıyorlar kendilerini gördüğünde , hadi al beni çal bişeyler yap diyor sanki :) hakkaten belkide elimden doğru düzgün geçmeyen bir jackson kaldı, bu maple saplı gitarında beyaz rengi beni çekmişti gördüğümde ,direk kalakalmıştım. aynı şekilde pgm 301 in güzel beyazı, sonra beyaz gibson les paul custom shoplar ve tabi ardından bembeyaz bi fenderim oldu :D allaha şükür. Siyah renkli gitarlarda çok asi ama çok çabuk insanı sıkan bir renk...
 
Hocam zaten gitarı geldiği gün sitede satılığa çıkardım. Alım SAtım forumunda geçmiş sayfalarda DK2m crimson swirl diye bi ilanım mevcut.

Ancak şöyle anlatayım abi;

Gitarın bana maliyeti normal alım-satım parasının üzerinde oldu çünkü uçak biletimin tarihine göre, Amerkadan Londraya hızlı bir tip kargoyla getirttim ve bu biraz maliyet tuttu. Yoksa gitarı alamadan yurda dönecektim.

Eerie dess swirl modeli hazırda vitrinde vardı ama adamların elindeki katalogda crimson swirl e aşık olup aldım diyebilirim.

Birde gitar geldi müzik markette tüm çalışanlar başına toplandık kutusunu açıyoruz herkes aynı anda ooo shit diye bir iç çektiler keşke fotoğraflayabilseydim :LOL:
 
Zetiman güzel gitar. Benim de canım sıkıldı, buyrun. Tabii meşhur askı da yanlarında.

2845955277_08438e22d8_b.jpg
 
Geri
Üst