Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Pilleri zor taktım valla arka taraf patlayacak!

Bu arada bende bir MArshall JCM900 ve 1960 kabin var ancak bu iki marshall fazla bile ev için. Evde bile 2 den yukarı volüm açılmıyor ki bunlarla dahi. Marshall Marshalldır diyeyim.
 
SchismetaL demiş ki:
neyse On0e_SiFFreDDi foto cok pro olmuş ekipmanda mükemmel görünüyor güle güle çal :)

Tesekkurler :deli

@ Atalay: Millenium Deutz Dolmus ghost flame cok basarili durmus Vee'de ;) Peki Zoom'u nasil stereo olarak iki amfiye veriyorsun? Fx looptan'mi yoksa direk input girisinden iki amfiyemi paylastiriyorsun?
 
dscf5270wk3.jpg



dscf5275di5.jpg
 
On0e_SiFFreDDi demiş ki:
SchismetaL demiş ki:
neyse On0e_SiFFreDDi foto cok pro olmuş ekipmanda mükemmel görünüyor güle güle çal :)

Tesekkurler :deli

@ Atalay: Millenium Deutz Dolmus ghost flame cok basarili durmus Vee'de ;) Peki Zoom'u nasil stereo olarak iki amfiye veriyorsun? Fx looptan'mi yoksa direk input girisinden iki amfiyemi paylastiriyorsun?

Sol ve sağ çıkışlardan mono olarak veriyorum. Stereo olarak çıkan toplam sound çok hacimli ve reverb ve delaylerde odada çok güzel ambians yaratıyor. İşe yarıyor yani. Ayrıca kayıt için PC ye USB stereo olarak gönderiyor. Aynı anda amfiden stereo dinlerken kayıt ta yapabiliyorum ve kayıt için özel cabinet modu var. İnanılmaz bir kayıt soundu var USB den direkt PC ye (ASIO driverı var ve Cubase 4 LE yanında bedava.)
 
GNR79'nin Warrior (pardon.. zifos xiphos sifors.. neyse) sanki sabah kalkmis esniyor gibi gozukuyor :D


Hani benim bunlarla dalga gecme hakkim yok gerci; ML gitarlar da bir el arkada tesbih cekerken digeri ile dolmusa el kaldirmis gibi gozukuyor.. :LOL: :LOL:
 
Güzel gitarlar.

Bu arada onur o warriora benzeyen alet sanırım Ibanez Xiphos mudur nedir öyle birşeydi. Adını bilen bilir söyler birazdan.

Necrophagist diye bir gurup var hani. Muhammed Suiçmez gitaristleri. Onun signature modeli olması lazım. Ama warriora çok benziyor.
 
o ibanezler o kadar gümbür gümbür değil zaten muammed suiçmez signature değiller. signature olanlar 7 telli olarak piyasaya çıkacaklar ama öncelikle muammed'in o gitarla gözükmesini bekliyor ibanez firması haklı olarak.

ya tabi gümbür gümbür olmayışı benim kanaatim öyle bir alete emg'den başka hiçbir alet yakışmıyor, warrior'a göre de sapı daha ince bu arada ve tonu benim çaldığım kadarı ile daha bir kuru falan filan.
 
ciyzis_kirayzs demiş ki:
merak ettim ibanez den cidden gümbür gümbür ton alabiliyor musun o konuda ibanezler biraz eksik gibi geliyor bana .

Bir ESP den aldığın tonu tabiki alamazsın ama heavy metal için uygun bir gitar.Şekli fazla yanıltmasın seni çok sert bir gitar değil üzerinde dimarzio activator manyetikler var.Fakat kuru bir tonu da yok.
 
Re: ONUR (aka. Owner)

On0e_SiFFreDDi demiş ki:
n556295586_4474000_2057.jpg


:idea: http://i69.photobucket.com/albums/i73/OWNER77/RNB_7597.jpg


:arrow: Dean 2006 "The Ownage" Razorback
:arrow: Washburn 1995 Dime333 Blackjack
:arrow: Washburn 1995 Dime333 Dimebolt
:arrow: ESP Custom EXP 1996 Explorer (Floydrose)
:arrow: ESP 2005 Ltd Viper 400 Vintage Sunburst
:arrow: Randall 2004 RG75 G2 Combo
:arrow: Randall 2004 RG100SC G2 Combo
:arrow: Randall 2006 RH150D G3 kafa
:arrow: Randall 2005 RX120D Kafa
:arrow: Randall 2005 RX412 Kabin
:arrow: Randall 1985 RGP1000 Pre-Amp
:arrow: Marshall 1993 8008 Stereo Power Amp



Yaklasik son 5 sene icerisinde kullandigim aletler bunlardir. Su an biraz daha olgun dusunerek kendi tonumu yakalamaya calistigimdan, ve yep yeni bir sayfa acmak istedigimden bazi aletleri elden cikardim, ve halen cikarmaktayim. ;) Sonunda istedigim KALAS RENDELEME sesini yakaladim!



*Listeye ESP Ltd Viper 400'u ekledim ;)

Hocam naptın sen yaa şimdi bayılıp düşücem haa oldum yere :( Bunu bana yapılmış bir hakaret olarak görüyorum ;) şaka maka güzel olmuş ya full Randall neyse elinde eskisinler

Bide sorum var bunları son halıyle toplaman ne kadar zamanını aldı??
 
Geri
Üst