Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Bugün bakım için biraz yıpranmış, güzel bir misafir geldi bana. Kore üretim Custom Shoplardan ve gerçekten çok güzel karakterli, çok ağır bir Les Paul. Custom Epilerin modifiyeyle Standart Gibsonlardan daha iyi olduğu efsanesine inanasını getirtiyor insanın. :)

DSC01097.jpg

DSC01098.jpg
 
Onur Epiphone güzel sen icabına bakarsın. Biraz ilgi istiyor belli. Edwards aşırı derecede şaşkınlık yaratan bir gitar oldu bende. Gerek sustain, gerek işçilik olsun Ltd' lerden daha üstün, tabi Esp ile kıyaslanmaz ama durum şu, Ltd alt ürün olarak dünyaya açılırken Edwards Japon üretimleri ile Japonya piyasası içinde çok önemli yer ediniyor (isim hakkı filan Japonya içi olduğu için oldukça düşük fiyatlı). Umarım birgün İstanbul' a yolun düşer de evime beklerim, çayımı, kahvemi içersin, denersin saatlerce :) Kayıtlarınıda ekleyeceğim dinlersin sana yollarım :)

Forumdan DaRtH_ErLiK yorumu;

Edwards ile ESP arasinda cok da buyuk bir fark yok. Edwards daha cok copyright haklarindan dolayi ESP'nin ihrac edemedigi ve Japonya ici icin urettigi modellerden olusuyor.
 
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...5qaQdZFAiwkk%3D&viewitem=&hash=item1e5fbc5e27

Fender Hot Rod Stratocaster sunburst-custom shop relic
john frusciante signature:)))

simdi bu bolumdekı en sacma sekılde gitarımı gosteriyorum ama.. ebaydan aldım henuz kavusamadım hala gumrukte onaylanmasını beklıyorum 2 gundur topkapıdaki gumruge gidip kapıda bekledim vermedıler buyuk ıhtımal haftaya elımde olucak .) gelince duzgun fotolarıda eklemeyi düşünüyorum işallah
 
Bunlar da benim 2006 sonundan beri hayalini kurduğum abartısız 2-3 gecede bir rüyalarıma girip tam ulaştığımı sanırken sabah olmadıklarını görüp hayal kırıklığımdan öldüğüm canım bebeklerim :) Fotoğraflarını ancak şimdi koyabiliyorum.2 yıl cort x2 kullandıktan sonra 2,5 yıl da Ibanez RG370 ile çalmıştım sonra da emek verip bunlara sahip olmak efsane oldu tabiki benim için :) Sağdaki ErikPonti'den aldığım COXX Lespaul Custom.Kendisine çok teşekkür ediyorum gözü gibi bakmış onca zaman.Avusturya yapımı,maun gövdeli,set-neck yapıya sahip bir gitardır.Üzerinde USA Bill Lawrence L-500XL manyetik seti bulunmaktadır.Dimebag de zamanında bu seti kendi gitarında kullanmaktaydı ;) İnanılmaz yırtıcı distortion tonlarına sahiptir.Cleanlerde de bir o kadar yumuşak ve oldukça sıcaktır.Single-coil moddayken zaten blues-pop tadından yenmiyor gerçekten :) Schecter C-7 Hellraiser için fazla söze gerek yok o bir efsane gerçekten.Onur Battal'dan aldım sağolsun çok yardımcı oldu bana.2006 Kore yapımı ancak 4 ay önce sahip oldum ve resmen sıfır olarak geldi daha üzerinde kemer çiziği bile yoktu pırıl pırıldı.Üzerinde ilk taktıkları Roland marka 9v.luk pil duruyordu :D Benim de hikayem böyle işte ;)

17122010820.jpg

17122010825.jpg

coxx.jpg

17122010822.jpg
 
Geri
Üst