Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Gibson Les Paul Custom fiyatları haddinden fazla uçuk. Ben Esp eclipse full thickness modeline gold nailbombları çakarak güzel bir kombinasyon yaptım.

Yakın zamanda resimlerini asabilirim buraya da..
 



--> Cort X-TH. Bol modifiyeli bir gitar.

- 2005 Kore yapımı
- Maun gövde
- Akçaağaç-Bubinga sap (Neck Thru)
- Gül ağacı klavye
- 24 perde, Dunlop 6105 fret
- Son dört perde scalloped
- EMG 81-60 manyetik
- Hipshot Tremsetter
- Tüm kapaklar (Truss rod kapağı ve arkadaki kapaklar) gomalak cilalı maun ağacı

Ucunda ölüm kalım olmadığı sürece asla elimden çıkartmayacağım, muadili hiç bir gitara değişmeyeceğim bir alet. Ömür boyu kazasız belasız kullanırım umarım.


--> Cort Stat 3T. Ufak tefek modifikasyonlar var.

- 2005 Endonezya uapımı
- Gövde agathis
- Sap akçaağaç
- Klavye gül ağacı
- 22 perde, medium fret
- Artec HXBB
- Artec Vintage Custom

Manyetikleri değiştirdim, pickguard üzerinde bir uygulama yaptım ve sedef görünümlü oldu. Beyaz olan potans düğmelerini siyah yaptım ve daha çok yakıştı. Ucuz yollu bir gitar ama benim için değeri çok büyük. Hediye ettim, ama arada sırada ödünç alıp özlem gideriyorum.
 
1.jpg


Buda benim XTH :)

Kore üretimi,Boyası ve cilası sökülüp yeniden atıldıJackson JT-580 Low profile köprüyle değiştirildi. Burguları grover la değiştirildi.Manyetikleri bu resimdekilerden farklı Alnico V-Classic, Epiphone les paul custom dan çıkma altın sarısı manyetik takıldı.
 
Esp Exp satıldıktan sonra kalan sağlar, Sol Baştan 1996 Mx-250II Metallica James Hetfield Explorer, Sağ Başta 1998 KKV-380 Slayer Kerry King Crackle V
ve Ada Rack sistemim + Mesa 2x12 Kabinimle Oda ortamında aldığım Sound, kayıt ortamından farksız. Saf Thrash Soundu Ekipmanı Budur ;)





 
Geri
Üst