Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

johnmalkow demiş ki:
ahmettombak demiş ki:
Atalay demiş ki:
Yeşil renkte gitar bulmak zor. Güzel bir soloist. Keyfini sür. Manyetikler üzerinde mi geldi sen mi modladın?

Bu arada beyaz Ibanez'imin headstocku değil, tremolosundan başlayıp tüm metal parçaları kromaj alacağım.
Tesekkurler. Uzerinde gelen Jb ile 59.

Hayatımda gördüğüm en güzel gitar olabilir sizin Jackson.

Teşekkürler :)
 
Accık ucundan;

Untitled-3.png


Çok yakında iki adet cayır cayır 80s glam gitarı geliyor. :twisted:
 
o cortun klavyesinin eğikmiş gibi göründüğü resimde klavye resmin tam ortasında olsa sorun olmazdı. Lens sola doğru sola, sola doğru resimdeki cisimleri merkezden sağa doğru eğmeye başlar. resmin ortasından yatay ve dikey çizgi çizsek, o çizgiden uzaklaşan her resim lensin yapısından dolayı eğilmeye başlar. Normal bir durum.
 
Teşekkür ederim :) Gitarla birlikte amfi de alacaktım ama Guitar Rig'le takılıyorum 2 gündür, biraz daha takılacağım gibime geliyor, yeterince tatmin edici geldi bana açıkçası guitar rig şu aşamada.
 
p4_ul3r11fbz_so.jpg


p5_uwf2h5bwc_so.jpg


p3_uzpzweux4_so.jpg



05.07.2010 itibari ile Quilted Flame Maple Veneer Finish Transparent Black DK2M Dinky Pro 2010 with Seymour Duncan Jazz TB-JB4 & SH2N Pickups , Jumbo Fret , Maple Fingerboard , Jackson Low Profile Tremolo icerikli gitarin ilk sahibiyim: ) Cok ama cok begenerek aldim hehe. Gitarin govdesi daha koyu yani burada isiktan acik gozukmus ama kahvemsi degil koyu grimsi aslinda. Cok memnun kaldim gitardan calmaya kiyamiyorum hardcase'inde duruyor : ))


Almadan evvel yaklasik 1 saat civari deli gibi caldim bunu ve Jackson DK2 SW H-S-S modeli.. Ikisi de birbirinden guzel o da beyaz renkti mesela.. Degisiklik yapayim hayatimda dedim maple tercih ettim ama ederken de gitara asik oldum= )
 
Geri
Üst