Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Fiyat olarak hiç bir tahminde bulunamıyorum. Hani dolara vurunca 200 dolar bile etmiyor artık 700 TL. Ancak daha tok ve yüksek ses gelme sebebi üzerindeki 2 humbucker kaynaklı. Gsr180'de 2 tane single coil jazz manyetik, Gsr200'de de P ve J manyetik var. Ekstrem manyetikler hariç, genel kanı yumuşak tonlardan sert tonlara doğru şöyle; jazz pickup - precision pickup - MM stil humbucker pickup. O yüzden daha yüksek gelmiştir.
80 Kalibre grubunun eski basçısı, Gsr180'in o jazz manyetikli haliyle death metal bass gitar kayıtları alıyordu mesela.

Düşük ya da yüksek olarak da bakılmamalı bence pek, eğer ki ana enstrümanınız bas gitar değilse. Ben elektro gitar çalıyorken, kayıtlarda bas gitarda almak istiyordum ve elektro gitarı bas gitara benzetip kayıt alıyordum pc ortamında. Daha sonra, grupta ihtiyaçtan ötürü bas gitara geçince elektro gitar hobi oldu, bas gitar ise ana enstrümanım.

Bende yeni geçtim bas gitara artık ana enstrümanım. Tarzım Metal ve alternatif rock üzerine benim. O yüzden 2 humbucker işimi görür sanırım diye umuyorum..

Ve de bilgilerin için çok sağ ol kardeşim çok yardımcı oldun
 
Bir Fender daha koyalım iyice şenlensin, Ash deluxe...
IMG_9804.JPG
 
Daha önce paylaştımmı bilmiyorum ama bunlarda benim gitarlar
bass gitarı dün bir arkadaşa sattım ama onuda koydum yinede
bu konuya en son mesaj atalı aradan 6 yıl geçmiş şuan resimler silinmiş ama fotoğraflarda Epiphone Les Paul Standard Plus Trans Blue, maison jazz bass sunburst, ve ibanez rgthrg2(hala duruyor) vardı. Şimdi aile biraz değişti fotoğrafı güncelleyim.
IMG_2197.JPG
 
Geri
Üst