Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Potansiyel gitarımı göstersem olur mu? Taşınırken depoda zamanında alıp zulaya atıp sonra da unuttuğum ağaçları buldum. Soldan sağa ayaktakiler

-Alt köşesine 'Tık tık' yapınca tam 440 saat boyunca tam 440hz veren Honduras maunu,
-Batı Afrika'da Müslümanlığı ilk seçen evliyanın yatırının üstünde çıkan korinadan kesilme kereste (üstündeki damarlara farklı açılarda bakınca Allah (sav), Muhammed ve Fatih yazıyo),
-1. Dünya Savaşı Somme saldırısı sırasında düşen askerlerin kanıyla sulanan tarlada çıkan Ihlamur ağacı (kesilirken ağaç da kanamış youttube'da vidyosu var allahıma)
-Hernan Cortes Honduras'a ilk girdiğinde kendi elleriyle kestiği ağaçtan maun (hatta Cortes bu kerestenin köşesini Cuauhtémoc'a işkence ederken kazık yaptırmak için kesmiş denir).
140843 eklentisini görüntüle
Abi satılık gül ağacı arıyorum, toz lazım. Satıyor musun? 😂
 
Lanet olsun böyle İnternete. Gençler birinin kim olduğunu bilmedikleri için tepki görmekten çekinir oldular. Murat Tasatan akustikwood isimli enstrüman ahsabi satan dukkanin sahibi. Özelden atarım numarasını.
Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp derler ya, benimki karışık oldu 😄 . Bugün de bir bilgi kattım kendime, numara için de, bilgilendirmeler için de şimdiden teşekkür ederim.
 
Şu soldan ikinci de benim kısmetse.. Daha kesilmediği için tonu oturmadı, ayakta..

images
 
Gel de aşık olma...
Kazasız belasız, güle güle kullanın hocam.

Bu arada, Floyd sistemi üstte, İbanez'lerdeki gibi değil.
Herhangi bir sorun oluyor mu? Yoksa kullanımı daha mı rahat?

teşekkür ederim. havuz yok oyuzden tekraflı kullanabiliyorsun maiden gibi :) normal fender koprusunu dusun ama akor kacırmayanı bir nevi ole birsey bundaki.
 
Bu da benim toplama baritone conversion. Bu gitar yapma işine merak sardığımda ilk sıfırdan başlamamış, birkaç tane toplamıştım. Bunun da gövdeyi ebay'den, sapı warmoth'tan almıştım.

Gövde tek parça Amerikan cevizi. Sap baritone conversion. Manyetikler gfs'in goldfoil çakmakları. Baya içinde buzdolabı kapı lastiği manyetiği var. D akortlu ve don lastiği gibi değil 🤷‍♂️
ben bunlara hastayım ya elimde ceviz ağacı vardı bir türlü kurumadı beklettim beklettim balkonda en son annem yıkarken ıslatmış lanet olsun ağaç fiziğine de mühendisliğine dedim çıktım.

Şunlara bayılıyorum bu da onlara benzemiş, bildiğim kadarıyla seri üretim bu tarz gitar pek yok zaten bir gün ekonomi düzelmesi umuduyla..
Hufschmid adamın baz gitar modeli 24 bin lira...

ello-optimized-f26010a9.jpg
2015-1.jpg
IMG_8383.jpg
 
Geri
Üst