Umut Kuzey'le GençROCK

Arkadaşlar bu haberi bir sitede okudum ...

“Umut Kuzey'le Genç Rock” Salı günleri saat 13:00'da KRAL TV'de yayınlanmaya başladı.

Amatör Rock gruplarının videolarının yayınlanacağı bu programda 5 üniversiteli Rock grubu yarışıyor ve SMS oylarıyla birinci seçilen grup, Cuma günleri yayınlanan KonuşaROCK programında bir şarkılık canlı performans yapabiliyor. 17 Ekimde yayınlanan ilk programda yarışan Amatör gruplar şunlardı :
1.Pes
2.Aferim
3.Soda
4.Cin Seddi
5.Second

Bu grupların Kral Tv tarafından çekilen video ları yayınlandı.Birinci olan grup 27 Ekim -Cuma günü, 23.30 da Kral TV de yayınlanacak olan ve Hayko Cepkin’nin konuk olduğu KonuşaROCK isimli programda gruplarını ve birinci oldukları şarkıyı canlı performans ile tanıtabileceklerdir.Amatör gruplar bir şarkılık videolarını veya video çekme olanakları yoksa bir şarkılık Demolarını PK 202 Şişli/İSTANBUL adresine gönderiyorlar.Seçilen gruplar dan her hafta 5 tanesi İstanbul’a davet edilerek yarışmaya katılmak istedikleri şarkının video su Kral TV tarafından çekiliyor.Ve Kral Tv de yayınlanıyor.

............

UMUT KUZEY'LE KONUŞAROCK PROGRAMI İSE CUMA AKŞAMLARI SAAT 23:30'DA KRAL TV'DE.

20 Ekim -cuma günü yayınlanacak ilk programın konukları müzik kariyerinin 20.yılında olan, canlı performans şarkılarıyla ve hiç bilmediğiniz yönleriyle Bulutsuzluk Özlemi. Ayrıca sürprizlerle dolu bu programda bir kişiye Bulutsuzluk Özlemi imzalı gitar hediye edilecek..27 ekim de ise ikinci programın konuğu Hayko Cepkin.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
Arkadaşlar dün akşam yüksexes programını izlemişsinizdir umarım. GençROCK programından bahsetti Güven bey, konuk olan Manga Grubu programı izlemiş ve çok beğenmiş.Amatör gruplar için büyük şans olarak bahsettiler.Rock camiasının yeni bir Rock program kazandığını söylediler.Ve çok beğenmişler.Bencede Amatörler için büyük bir şans!
 
Gençrock izledim..Soda Grubu en çok oyu almış..Cuma günü Hayko Cepkin 'nin katılacağı KonuşaROCK ta canlı performans yapacaklarmış..hadi bakalım:)
 
ya bu program neden bu kadar geç çıkıyor ki yüxexes gibi erken saatlerde çıksa bi de sunucu konusuna gelelim bu adam bu işi yapamıyor ya bu bi gerçek
 
ya bide program çok geç çıkıyor bi de umut kuzey programda kendi canlı performanslarına yer vermemeli bence geçen haftalarda kurbandan yalan şarkısını söyledi resmen batırdı şarkıyı :)
 

Benzer konular

U
Yanıt
0
Gösterim
834
Umut Gürışık
U
N
Yanıt
0
Gösterim
1K
NurGoL
N
Geri
Üst