System of a Down grubunun tonu ve ekipmanları hakkında

o iceman i beleş verseler çalmam.dandik bir görünümü var gibi geldi. ibanez düz boyalı strat gitarlar yapsın.

soad ı sevmem. ama gitar hakkındaki görüşümün soad ile alası yok.
 
insanların eleştirmesi gayet doğal bkz"türkler ve köpekler giremez" bak kardeşim sinirlenmene gerek yok :) sonuçta burda hepimiz arkadaşız. icemanler nasıldır bilemeyeceğim ki şahsen türkiyede ben hiç görmedim. ama rahatlıkla bi japon rg alabilirsin.
 
madem öyle millete çatıyorsun birşey dediklerinde gitkendin bak o zaman hayret birşeyya..adamlar sana yardım ediyorlar ne var yanında yorumda yapsalar..git kardeşim al eline istediğin gitarları dene böylece daha iyi anlarsın
 
Genelde soadla ilgili açılan her başlıkta bi şeyleri sorgulamaya başlıyorum..bi kez de sövmeyelim de şu gruba,"uygarız biz" diyim...Yani biri soad mı yazdı devamı aynen şu oluyo "-bırak ya a.............." "-tamam da abi" "-ya geç şimdi a........."
 
başlığı açan arkadaşa ithafen;

burada kimse sana yardım etmek zorunda değil ondan kullandığın cümleleri seçerken dikkatli olman aradığını bulman açısından daha faydalı olacaktır.
 
SOADSOAD demiş ki:
ben size eleştirin demedim

atalarına köpek muamelesi yapan adamların adını nickine yazmıssın.ne biçim adamsın sen.birde eleştiri yapmayın diyorsun.sana mı soracaz.burası forum.gururun yokmu kardeş senin.nickine bak önce.yazıklar olsun sizin gibi turklere.
 
abi saygılı davranalım da.benim olayım adamlarla değil bu saatten sonra.gencliğide berbat ediolar.gecenlerde mail ime sole bisey gelmis

soad seven turk gencleri adına soad a bir ozur mektubu yazıp turkiye de bir konser düzenlemeleri için imza toplayalım

saka sandım en baslarda.hatta mail e inanmak istemedim

bu ne simdi...genclie bak...adam senin önderine atana küfredicek sen adamdan "özür" dilicen.
yani bu adamları aklı basında bir türk dinlemez.haa gidipte ana avrat küfretmezde aynı zamanda.ama bu konuda biraz duyarlı olmak lazım.
 
gerçekten böyle bir mail dönüyorsa ortada bu adamları taksim meydanında linç etmek lazım.insanlarımızda gururdan eser kalmamıs.yapmadıkları pislik kalmayan heriflerin oyununa geliyorlar.adamlar müziği beyninizi yıkamak için kullanıyor.sokakta üzerinde soad tshirt ü olan adam görsem dövesim geliyor.ama adam cahil.aklı basında değil.herkesin kafası calısmıyor malesef.kusura bakmayın.ortada turklük varsa ataya millete saygı konusunda eksiklik varsa ben böyle adamlara saygılı davranamam.birazcık düşünün .birazcık kafanızı yorun.ben kimin müziğini hangi insanların ideolojisini dinliyorum diye sorun kendinize.

unchosenone demiş ki:
maili atanlar lll ciler olmasın sakın bunlar. muhaha onlardan herşey beklenir ... :D

ne alaka.cebinizdeki paradan olmayın diye mail atıp hakkımmızı savudunk.sümük beyinli insanlar gibi anamıza bacımıza atamıza küfür eden adamların müziği dinleyip zevk alamıyoruz biz malesef.gururumuz serefimiz var.
 
harbiden ya ne yüzsüz adamlar bi de özür diliyeceklermiş siz gönderin o maili de soad sizle bi güzel başşşak geçsin yazıklar olsun böyle gençliğe. iki riff yüzünden atalarını satıyolar.
 
hani bazı dinleyen (malesef) arkadaslarım var..adam bana abi ben adamları değil müziklerini seviyorum diyo.ulan müzikleri adamlardan beter.holy mountian mıydı ne.aras dağı ile ilgili.bi adamın klip yaptığı.atatürk için falan sarkıda katil deniyo.işte boyle müzikleri dinliyo artık genclik.allah kahretmesin ki bugün kü sartlar bu.
 
cavit kardeş ben o yazıyı sana atılan iftiralar doğrultusunda ve yaptıkları "tutarsız hareketleri" espri bağlamında söyledim.espriyi anlayacak ilk kişinin sen olcağını tahmin etmiştim ama anlyamamışsın, bu bir şaka tabiki ve tabiki bu insalarla alakası yok ...
 
Geri
Üst