Nev

Nev çok kaliteli bir müzik adamı ama rock müzik yaptığı tartışılır. Çok çok doğu motifi ve rockla bağdaşmayan çalgılar var albümde. Ama oldukça alternatif ve dinlenebilir.
 
Bence Nev çok kaliteli müzik yapıyor.ama kaliteli müzik yapıyor diyorum rock yada başka bişey demiyorum.çünkü bunlardan birini desem gördüğüm kadarıyla hemen cevaplar yığılacak.ama türkiye şartlarında üst seviyede.kim nederse desin bence çok iyi bir müzisyen.türk müziğini çok iyi kullanıyor ve kulağa çok hoş geliyor.umarım en yakın zamanda yeni albüm gelir
 
evet bence de bunu söyleme çünkü bu hatayı ben yaptık ve üzerime üşüştüler.rock müzik ile ilgili bir forumda özgürce yorum yapamıyoruz.
nev çok kaliteli bir sanatçı.bu yargıya zaten hem müzisyen hem de yorumcu oluşundan da varabiliriz.fakat ben asla nev'in rock yaptığına inanmıyorum ve bunu daha öncede söyledim bundan başka erkan oğur gibi bi dünya müzisyeniyle çalışmış,sanat adına çift kabiliyet olan birininde elbette kaliteli sıfatına layık olduğunu düşünüyorum.
 
fotoğraflar için teşekkürler.çok güzeller.nerden buluyosunuz bunları.sanırım bunları çeken arkadaşın aylin aslım başlığındada var fotoğrafları.
 
Nev, bir TSM albümü 'Mucize Nağmeler' de 'Kimseye Etmem Şikayet' şarkısını söylemiş...
merak ettim doğrusu :)


(rock'la ilgili bir haber değil ama belki ilginen vardır... duyrulur:))

8697911300521.jpg


8697911300521a.jpg
 
arkadaşlar öncelikle merhaba yeni katıldım aranıza :D
ben nev e hayranım bence çok iyi işler yapıyor yaptığı müzik konusunda bence tamamen rock değil ancak rock olamaz demek te yanlış.çünkü nev in sert şarkıları da var.(cadı kazanı örneğin)
alaturka,rock,pop,tsm ezgilerinin en güzel harmanlanmış hali demek bence nev in müziğini tanımlar:) yeni albüm de yeni yılla gelicek deniyodu en son bi aksilik çıkmazsa kelebek ocakta bizimle... susma die bi şarkısı da var bence o da bu sene çok iddialı olacak...nevzat abi bekletme bizi artık :D
 
süper şahsiyet derin insan, şarkılarını şiir olarak okumak ta apayrı bir zevk. kadife ses, harika sözler. sert şarkılarıda hoş ama bence bozmasın tarzını hiç.yeni bir albüm yapmasının da vakti geldi aslında çıkarsın albümünü uzaklara dalsın, daldırsın...
 
ilk çıktığında hiç sevmiyodum meğer ön yargılı davranmışım iki hafta önce dinledim daha şarksını gslmiş çok beğendim oysaki çoookk şey kaçırmışım :)
 
Geri
Üst