HayalMeyal Reloaded (Pop,Funk,Rock'n'roll,Rock) Ankara

3 Aralık Pazar günü If Performance Hall'dayız.....

condompartielilan2nx0.jpg



Not : Yanınızda condom getirmeyiniz, lakin parti esnasında dağıtılacaktır. ;)
 
Çok başarılı, eğlenceli bir grupsunuz.Youtube da izleyebildim , merak ediyordum gelemedim aksilikler çıktmıştı , şimdi izledim tebrik ederim.Bir gün geleceğim izlemeye , kolay gelsin :)
 
..hemmen merak edip youtube'da videolarınızı izledim ve gerçekten sabrsızlandım sizi pazar günü canlı izlemek için, gerek performansınız, gerek tarzınızla çok başarılı görünüyorsunuz gerçekten.. aynı sahneyi paylaşmak heyecan verici olucak, başarılar HayalMeyal'e;)
 
aman da aman nasıl da eğlendik kurtlarımısı döktük bolcana... :D
walla kameraya çekeyim derken bir yandan dans ediyordum, görüntülerde titreme olduysa affola zira o şarkılarda, o ritmlerde sabit durmak biraz zor 8) yoksa elim yorulmadı, sarhoş da diildim :p

en yakın zamanda bir sonraki programınızda görüşene dek kendinise iyi bakın. haber bekliyorus ;)
 
Arkadaşlar Bravo videoları izledim. Gayet güzel çalmışsınız. Sadece kanımca Somethin got me started biraz hızlı olmuş, havası bozulmuş. Bir de sonuçta bu show business. Çaldığınız şarkılar doğrultusunda biraz daha hareketli olmanız dışarıya çok daha güzel görünecek. Onun dışında herşey güzel, uyumlu geliyor.
Manhattan programınız hayırlı olsun. Tarz itibariyle uygun iki grup olmuş. Cumartesi Flu'dan önce sizinle başlayacak insanlar geceye. Çok mantıklı bir düşünce.
Çaldığımız için gelip dinleme şansımız yok. Ama bayan vokalli grupların çoğalıp erkek vokal egemen piyasamıza tad gelmesinden çok memnunum. Bazı bayan vokalli gruplar piyasada pek çok erkek vokalli grubun çaldığı ve bir bayanın neden söylediğine anlam veremediğim şarkılar çalıyorlar. Umarım bayan vokalli olmanızın kıymetini bilip bayan vokal şarkıları da çalıyosunuzdur.
Başarılar dilerim.
 
Eleştirilerin için teşekkür ederiz İzgi. Söz konusu konserde sadece Something got me started diil birçok parçada neredeyse double time yapmışız. Yine de koyduk videoları. En azından grup adına bir fikir verir insanlara diye..

Onun dışında elbet bayan vokalli parçalar çalıyoruz zira bu bi avantaj, farkındayız. Ama ne yalan söyliim "bayan vokalimiz var bayan vokalli parçalar seçelim" diye bi düşüncemiz olmadı.

Tekrar teşekkür ederek mesajıma son veririm.
 
Eleştriler için bende teşekkür ederim.
yeni videolarimizi (komdom parti) bi kac gün icinde yayınlayacağım. görüşmek üzere.

hayalmeyal klavye---levent
 
Geri
Üst