Transformers 2007

transformers.jpg


Daha önce bu başlık başka bir arkadaş tarafından açıldı ve nedeni açıklanmadan silindi. Ben ısrarla tekrar açıyorum :evil:

Küçükken tv ekranlarında başladığında severek izlediğimiz hatta oyuncaklarını bile oynadığımız Transformers'ın sinemaya uyarlanmış versiyonu 7 Nisan 2007'de sinemalarda. Yorumlarınızı karalayabilirsiniz.

Sevgiler..
 
Transformers'ın fragmanını izlemedim ama silinen konuda birisi demişti yönetmen Steven Spielberg diye. Ben de öyle öğrenmiştim.

Nisan ayını iple çekiyoruz. :LOL:
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Biliyomussun "deerrudolf" bende senin gibi o zukayı yuttum :) hatta mesaj bile yazmıştım üstüne, sonra araştırdım baktım ki Michael Bay'miş :)
 
umarım eskiden izlediğimiz çizgi filmi güzel yansıtabilirler çünkü şuanda tvlerde gösterilen transformers adı altında 1 çizgi film var bözekli kaplanlı abuk subuk bişi öyle olursa eğer tutarmı bilemicem ama eğer filmde kırmızı tır vardı ismini unuttum o olursa zevkle izleriz o filmi gibime geliyor :)
 
Görünüşe bakılırsa Steven Speilberg yapımcı koltugundayken Michael Bay yönetmen koltugunda :)

Bu yapıma daha uygun bir ikili de gelmiyor açıkçası aklıma.

İzlencek filmler listemin üst sıralarına girdi.
 
ya bende bunun bi sürü oyuncağı vardı.inşallah filminden sonra oyuncaklarınıda yine yaparlar. 9 yıl önce elimden çıkardığım oyuncaklarıda bi daha alma şansı bulurum. optimus prime vardı iyilerin başkanıydı di mi o?bi de küçük bi vosvos vardı onun ismi neydi?
 
jojo_ba demiş ki:
http://movies.yahoo.com/feature/transformers_hd.html

ilk trailer bi suru soru isaretine neden oluyor...simdi daha bi heycanlandim cabuk gelsin film..hemen gelsin :twisted:

2. fragman harika yaa, geldiği ilk gün gidiceğiz, bu kaçmaz. :twisted:
 
Küçükken hastasıydım vallahi :) O zaman star tv tek özel kanaldı fln heyyy hey :D hatta izlerken yayın gittiği için televizyonu kırmışlığım bile var,aynı günün akşamı bende kırıldım baya tabi...
 
Ninja Kaplumbağalar'ın 4. filmi de animasyon olarak gelecek yakında. İlk üç film gerçekten de çok eğlenceliydi, keşke animasyon yapmasalardı dedim ama neyse. Ben de Kaplumbağa manyağıydım. Transformerları da bir o kadar sevmezdim :)
 
vay anasını bee demekten kendimi alamıyorum...çocukluğumuzu çizgi filmi. hayallerimiz...izlerken kendimi az mı kahrettim lan ben "allahım ben niye tır değilim:!: " diye :mrgreen: ....

bu arada arkadaşlar size bi pislik yapayım...eğer filmin sonunu merak ediyorsanız, yada merakınızı biraz gidermek istiyorsanız buyrun...adamın dediğine göre 80'lerde transformersın animasyon uzun metraj filmi varmış sinemalarda ve şimdiki film de genel anlamda bu senaryo üzerine yazılmış.... ben hepsini izlemedim walla adam sonunu anlatır diye...
http://www.youtube.com/watch?v=aPhY5mnpAZc
 
Geri
Üst