DeathinatioN (Thrash- Speed Metal) İst.

Ehehe "kim lan bu? ben neden onu tanımıyorum?" dedim bir baktım Emrahmış :)
Detineyşın insanlarının güzel müzikleri var beni çok etkilemesede hep söylediğim bir laf vardır birşey ya kalitelidir yada değildir. Bu kaliteli olanından.

Bu adamlar isimlerini türkçe bir şeye çevirmezlerse çok tepki görecekler ama her zaman söylüyorum bilhassa şu hıyara söylüyorum da takmıyor beni!!!
 
Hafiften giz şekli yapalım dedik ama öğrenmiş anında.. : )

Hocam benim bir maruzatım olacak; şu şarkıları nasıl edineceğiz, demonuz/albümünüz çıktı mı çıkacak mı, çıkacaksa ne zaman?.. Ben müzik konusunda çok takıntılı bir adamım; evime, işime ve okuluma giderken mutlaka kulaklarımda duymak istiyorum bu şarkıları. Sayfa üzerinden dinlemekten sinirlerim bozuldu, takılıyor filan.. :) Olumlu ya da olumsuz bir cevap verebilirseniz sevineceğimdir.

Bu arada Murad siteye uğrayınca biraz zaman geçir de mesajlaşalım abicim, telefonumu tamire gönderdim ve tüm hafızası silinmiş olarak geri geldi, dolayısıyla senin numaran da gitti; konuşmamız lazım accık. MSN'de gözükmüyorsun bari telefondan taciz edeyim seni. Haydi anam.. :)
 
Seninle Purgatory olarak yazarken Thrash Till Death başlığında baya bir köprü kurmuştuk, o yüzden sanıyorum ki sen de beğeneceksindir.. 2 Türkçe besteden bahsediyorum..
 
Emrah kardeş,
demomuz çıkıcak sanırsam en geç martta:)
ozaman ağız tadıyla dinleyebilirsiniz.
Hem de beleş olcak :twisted:
herkes dinlesin diye dağıtacaz ;)
 
Bülten:
Eylül dedim 2009 olmuş. 8O
Birkaç sağlık problemi ve ekipman sıkıntısı yüzünden kayıtlara başlayamadık.
Artık tutamaz kimse bizi.

Deathination Ada Ses ile kayıtta!
 
Yaklaşık 2 senedir şöyle oldu, böyle oldu derken izleyememiştim sizleri; çoğunlukla da maçlara denk gelmişti... Yine maça denk gelen bir günde çıkışta Taksim yapma fikri sonucunda sizin konsere denk geldim Oldschool'da; çok da iyi oldu. :D

Başından sonuna dek izledim, gerçekten çok iyiydi, eğlendim. Daha da sert çalmaya mı başlamışsınız ne? Harika olmuş. Vokal/gitar arkadaşın kasa seçimi de beni benden aldı. Creeping Death'e geçiş ve Slayer medleyi gayet güzeldi. Başarılar beyler, aynen devam.

Bu arada şu Oldschool'a da gittikçe bağlanıyorum, adamlar konser biter bitmez Officer Nice çaldı. :D
 
Geri
Üst