Gode

Beyler ve özellikle eski grup arkadaşlarım sevgili GÜNTAÇ ve EVRİM :)
İcra ettiğiniz musiki hakikaten çok hoştu :)
İşallah sizleri birgün daha güzel yerlerde göreceğiz :)

SEVGİLER VE SAYGILAR
 
SügüN yeni kadrosuyla dün gece ilk defa sahne aldı... Sonuçta Sahnelere uzak ve yabancı bir grubuz ve sahne tecrübemiz sürgün olarak yok... Bunedenle ufak tefek aksaklıkların olmaması içten değil :)

Dün gece bizi Yalnız bırakmayan Dostlara Bir kez daha teşekkürlerimizi Sunarız....

Biz Haddinden fazla eğlendik umarım sizelere de Hoşça ZaMaN geçirtmişizdir...

Sevgiler saygılar sağlıklar.......
 
surgun superdi gercekten cok guzel bir performans sergilediler. Butun caldigi sarkilari cok icten ve hakim bir sekilde caldilar. Kendileri costular bizide costurdular!. Eminimki albumleride bu kadar basarili olacaktir. Elemanlarinin hepsi super ve gercekten kadro tam yerinde. Ben kendilerini hic dogru duzgun canli dinleme firsati bulamamistim ama beni dun etkilediler. Cok tessekur ediyorum basarilarinizin devamini diliyorum. Cok eylendik gercekten. Umarim birdaha sahne paylasabiliriz.

Pokerhead vokal
Oytun
 
Yorumlarını yazan ve bizi orda yanlız bırakmayan tüm dostlara çok teşekkürler!
Biz gerçekten çok eğlendik ve seyircileride biraz eğlendirebildiysek ne mutlu bize :)

Headliner olarak çıkmama konusuna gelince.
Bu konserin organizasyonunda overdose kardeşlerimizin destekleriyle yer aldık ve bizim amacımızın sadece kendimizi yoğun tempodan biraz uzaklaştırıp grubun az çok tanıtılması olduğu için, grupların sıralaması yapılırken, sıranın bizim için farketmeyeceğini belirttik.Cunku bu konsere çıkmamızın tek amacı, 3-5 kişiye bile çalsak, grubu tanıtmaktı..

Herkese tekrar teşekkürler, sevgiler!
 
guntouch demiş ki:
Headliner olarak çıkmama konusuna gelince.
Bu konserin organizasyonunda overdose kardeşlerimizin destekleriyle yer aldık ve bizim amacımızın sadece kendimizi yoğun tempodan biraz uzaklaştırıp grubun az çok tanıtılması olduğu için, grupların sıralaması yapılırken, sıranın bizim için farketmeyeceğini belirttik.Cunku bu konsere çıkmamızın tek amacı, 3-5 kişiye bile çalsak, grubu tanıtmaktı..

Bence çok güzel ve olgun bir karar...
 
Süper konserdi ben sürgünü önceden biliodum ama Güntaçla ilk kez izledim, sesi çok güzel, performansınız çok iyidi kimse yerinde durmadı herkez coştu... Overdose da baya iyidi. Birlikte tekrar bişeyler yaparız inşallah yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkürler
 
:!: Öncelikle özür diliyorum bu güzel gecede sizleri yanlız brakmak istemezdm. Çok istiyodum sizleri izlemeyi fakat ani bir hastalıkla hastenelere düştüm inanın şu an yeni taburcu edildim fakat Sizin hakkınızdaki güzel yorumlar direk kulağıma geldi Yahu neymiş Guntaç millet yere göğe sığdıramıyor :LOL: hepinize başarılar

Saygılar...
 
Geçmiş olsun burak :!:

Herkese çok teşekkürler.Sürgün'ün ilk performansının bu kadar beğenilmesi gercekten gurur verici bizim için..Konserler oldukça daha iyi performans sergilicez umarım ve seyircileri elimizden geldiği kadar tatmin etmeye çalışcaz :LOL:

Herkese sevgiler!
 
ahhkkkkk!!!!!!!!!!!! arkadaşım o benim gözlerimin diil sizin yürekten çalmanızın güzelliği:)

walla dün gece yazacak bişii bulamadım çünkü bana çok iyi gibi geldi ama ben objektif diilim olamam. Hem foto çekiodum tam dinleyemedim:p:p:p Manevi sürgüncü olarak ne desem boş:p En önde deli gibi hoplayıp bağrıp çağırdığım için arkada millet eğlendimi ne yaptı fazla bilmiorum ama beni eğlendirdiniz:p özellikle kıvançla olan göz diyalogları süperdi:):) Zannımca herkeste benle hem fikir..
bu arada caner bırak yawww o tonlar iidi ama o yeni alışveriş ertesi daha iyi olacaktır:p[/quote]
 
yaw bu arada caner formatına yetişemedim senin çok koydu lan! inşallah bu msj ları okuyabilirsin:) hiç sanmıyorum bu gidişle. Bu felaketi en kısa zamanda atlatman dileğiyle
sevgilerr saygılarrrr!!!
kıvaç evrim güntaç sizleride teker teker öpüorum burdan.... konserden soora size şahsen sööliiceklerimi sööledim ben;)-- ;)
 
abi bence performansınız bir harikaydı... gerek seçtiğiniz coverlar gerek besteleriniz bence gayet güzeldi.. gitar tonları galiba pek iyi değildi ama dinlerken çok eğlendim. gördüğüm kadarıyla seyircilerde uçtu.. bize desteklerinizden dolayı da teşekkürler :)
 
Geri
Üst