Discordia

rock festivallerinin vazgeçilmezi,en babası, en gazıydı be.
ama kahretsinki mezun oldum ve bidaha dinleyemicem elemanları. :(
ya bide, grubun ilk elemanları daha iyiydi sanki. kadro değiştikten sonra oturtamadılar olayı bitürlü...
ama yinede, "discordia" yani :)
 
Barışcım bende samsundayım seninle tanışıyozmu bilemem ama grubun son kadro mükemmel grubu biliyosan bir davulcu sorunu yaşadıklarını biliyorsun çünkü 2 - 3 davulcu ile çalıştılar daha önce ama Erman diye bir arkadaş geldi davula ve elemanın mükemmel bir tarzı var zaten death metall seven bir arkadaş ama bi sorun varsa 2. guitar sorunu zaten death metal icra ediyorsan kalite bakımından 2.guitara ihtiyaç her zaman var ama elemanlar iyi çalıyorki bass ve guitar birbirini tamamlıyor!
Kesinlikle 2.guitara ihtiyaç var bir kaç eleman geldi ama tutunamadı grupta,bakalım Grup ta bu sorunu biliyor üstesinden gelir bence!

DISCORDIA : Vocal: Burak
Guitar :Mehmet
Bass :Gürdal
Davul :Erman
son kadro!
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
abi bu Erman Green Club'ta çalan elemanmıydı? hani gitarda Mehmet filan vardı.
ya bu arada Green Club açıkmı hala? okurken gidecek tek orası vardı, kapandıysa yazık olur.
 
Barışcım Green Club(gerçi Club denemez orayada :roll: )kapandı hemde kötü bişekilde haklısın gitmeye başka biyer yoktu ondan oraya tahamül ediyodu camia elemanları son zamanlarda bayaı ortam bozuldu zontalar kro lar falan geliyordu neyse z*iktir edelim kapandı işte yazık oldu daha güzel bir mekan ve ortam olabilirdi.
Erman a gelinci aynı kişiden bahsediyoruz Green de çalıyorlardı Mehmet gitarda Ercü bass Erman Davul Ali hıyarıda vocal /gitar yapıyodu !
Neyse moruk seninle kesin göz aşinalığı vardır merak ettiğin bişey varsa samsunla ilgili sorarsın!:)))) :D
 
bende samsunluyum bence discordia manyak özelliklede memet abi adam acayip bişey ya gitarla ilişkiye giriyo resmen the domination ınıda beğeniyorum özelliklede elifin sahne performansını bu arada son rock festivalinde varmıydınız ominious un çıktığı ben hiç beğenmedim perfprmanslarını gösteremediler frekans bile !
 
Ezgicim Rockfest e gittim yanlız ortam falan pek ıyı deildi benı en şaşırtanda SonDurak grubu idi elemanlar sıkıbır performans gösterdıler ben beklemıyodum böyle bır saund ve Frekans ta iyi di aslında yanı önceye göre!
Ama müziği bilen bırı isen bunu ukalalık olarak alma saund çok ıyıydı OmınıousGreef in.yanlız ses sıstemı pek ıyı deildı ve bu grubun hatası gibi gözüktü ve performanslarına yansıdı ben onları RockStatıon ve Zoo da izledım Ankara ve Eskışehır Festıvallerınde Özellıkle Zoofestte Çok ıyıdıler ama dıyorumya Samsun talıhsızlıkle sonuçlandı.
 
Hem konser öncesı ve sonrası konuştuk elemanlarla konserın Otelde yapılması geyık konusu ıdı bıraz.
Senı bu sene Rockstatıon a beklerız:))
Zaten samsunun ortamı bellı konserde bunu görterdıler bazı salaklar !tepınmek eylenmek anlamına gelıyor veya taşkınlık yapmak Rock felsefesımı neyse ya Daha başarılı organızasyonlarda ve konserlerde görüşürüz ! :zipla :zipla :zipla :metalhead
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
abi o eleman harbiden iyi davulcuydu ya. yakışır yani discordia'ya.
son festival de acayip kötüymüş harbiden ya. Antalya'ya kadar geldi yani haberi. acayip cozutmuş yani millet.
üniversitenin rock klübü açık demi hala? yakında bi festival filan olsada gelsek bu bahaneyle Samsuna :D
varmı yakınlarda bi icraat?
 
Barış senınle tanışsak ıyı olurdu ama belkıde sima olayına kesın aşınalığımız vardır.
Burda bi b*k yok en azından yaşamışsın burda artık samsunu ıyıce tanımışsındır.Rock kulübü bııcraat yaptığı yok koskos oturuyorlar i*neler.))p ama baharda konser falam olucak sanırım ben şimdi RockStatıona organıze olayına başladım ve eğer geç kalınmasaydı Dıscordıa bu senekı festıvale katıulcaktı ayarlanmıştı işler ama olmadı onlarda da tek sorun bu yaaa hıç bır işi tam yapmıyorlar!
Samsunda şimdilik oan bıten bu ve sen her zaman gel samsuna mısafırımız olursun.))))
 
eyvallah abi sagol haberlerin ve misafirperverliğin için :D
ya bu arada konservatuar içindeki studyonun sahibi Buak var, davulcu, tanıyonmu onu?
ha geçen hafta çiftlikteki major müzikten davul aldım.(gönderttim yani Antalyaya)
ulan bi kopamadım şu şehirden ya, alışverişi bile hala ordan yapıyoz :D
 
Barış dedim ya ben yıllardan beri samsundayım :))ve burakta yıllardan beri müzik yapıyor yani bir tanışmamız var ama pek takılmayız birarada !
Samsunda böyle bir kaç grup camia var buraklarda bir grubu oluşturuyor zaten Dıscordıa Grubuda kayıtları onun stüdyoda yaptı!
Şuda bi gerçek ohlar Samsunda Rock müziğin nasıl para kazanabilirim tarafınna bizde nasıl iyi müzik yapabiliriz ve yaşadığımız yeri nasıl geliştirebilriz ,nasıl birlik olabiliriz tarafında kafa yoruyoruz:))
Oke Saygılar sevgiler sanaa:))
 
ya bide otel çoluk çocuk kaynıyodu ne öyle.Ben en öndeydim kaç kere yere düştüğümü ve üzerime kaç kişinin yıkıldığını hatırlamıyorum valla :) kötüydü kavga çıktı zaten tam yanımda.
 
ya bide otel çoluk çocuk kaynıyodu ne öyle.Ben en öndeydim kaç kere yere düştüğümü ve üzerime kaç kişinin yıkıldığını hatırlamıyorum valla :) kötüydü kavga çıktı zaten tam yanımda.Erdem abiler fena değildi.
 
Ezgiiii demiş ki:
bende tanıyorum burağı muhabbetimiz var para konusunu bilmemde burağın davulu çok iyi piyasa yapıyo zaten o adamlar

İlgin için saol!Zaten konumuz Burak falam deil öle sorulan bır soruydu sadece zaten ne b*k yıyosalar beni pek ilgilendırmıyor sana lafım yok buarada:)) Yanlş anlama!
Davul konusuna gelınce zaten davulla ilgilenen ve meslak olarak yapan alternatıv bırı olmadığı için bütün Samsun da davul dıyınce Burak akla gelıyor !Çalsın artık onun kadar davul çalmaya imkanı olan bırı olsaydım Mıke Portnoy (DreamTheater) gibi olurdum sanırım:))p
Görüşürüz:!
 
abi bence Burak insan olarak da, davulcu olarak da çok iyidir. bide o samsun koşullarında,öyle bir davulcu olabilmek için ne koşullarda çalıştığını ben biliyorum. neyse ya haklısın konumuz o değil, ben öylesine sormuştum. kızdırdıkmı seni biraz ne! :)
ahhh Samsun ahhh, özledim ya!!!!

Collo Club Rules :D
 
baris demiş ki:
abi bence Burak insan olarak da, davulcu olarak da çok iyidir. bide o samsun koşullarında,öyle bir davulcu olabilmek için ne koşullarda çalıştığını ben biliyorum. neyse ya haklısın konumuz o değil, ben öylesine sormuştum. kızdırdıkmı seni biraz ne! :)
ahhh Samsun ahhh, özledim ya!!!!

Collo Club Rules :D

Barış diyorum ya o şahsı eskiden beridir tanırım şahsına laf falamda söylemedim zaten !Kızma konusuna gelince için rahat olsun :)) alakası yok!Zaten o kişide Samsun için yatırım yapan bir arkadaş Stüdyoyu açma sebebide bu olsa gerek!
Sen Antalya da yaşıyodun sanırım o zaman Mart ta Dıscordıa grubu ile Adana da Üni Bahar Şenliklerinde yer alıcaz!Haberin olsun tarih kesinleşirse Başlık atacam zaten burdan !şimdilik bu kadar selamlarrrrrrrr samsun dan !
 
Geri
Üst