Teşekkürler yorumun için.metalgamer demiş ki:ilk defa dinleme fırsatım oldu sizi,gayet iyiydiniz.normalde bu tarz death dinlemiyorum ,ancak buna rağmen enstrüman hakimiyeti beni fazlasıyla memnun etti.Özellikle basçı arkadaş gürdaldı adı sanırım.Beni mest etti.
Video'dan daha kral bişeyler olacak gibi 😉sirona demiş ki:ne oldu video olayı? beklemedeyiz hala..
Tesekkurler oncelikle elestirilerin icin.bestpro demiş ki:Uzun bir aradan sonra cıktıklari capans konseri rezaletti.Mehmet abi ve bascı da dogruladı,gerekde yoktu ya neyse.Elektroun birisi zaten gereksiz iki elektronun basdan daha falza ses çıkaramadığı ilginç bir konser oldu.Arkadaşlar olarak resmen soğuduk,çünkü müzikal profesyonellik ve heyacan olarak sizi örnek alıyoruz ve sizin konserlerinize geliyoruz mecburen.Aslında farkında olmasanızda bu anlamda çok önemli bir misynunuz var.Sonuçta profesyonelik olarak en iyilerindensiniz ama artık sizde fazla sallamıyosunuz belli.Vokal hepinizi taniyorum🙂 ama adlarınız karisiyo Gürdal abi daha çalmıcam dio🙂)
Abi tarz değiştirseniz varya,sizi seviyorumda hiç yaıştıramadım o konseri.Ateş ve suyu sizden 4-5 kat daha iyiydi.
O konserde kendini bir şey zanneden vokalin üstüne gelerek rahatsız eden salaklarda cabasıydı.