Yamaha Başlığı

öncelikle cevap için teşekkürler.. ancak sen RGX A2 modelinde tremolo kolunun olmamasını bir dezavantaj olarak görüyormusun? yada hard rock parçalara uyum sağlanabilirmi bu gitarla?
 
anthraxxx demiş ki:
öncelikle cevap için teşekkürler.. ancak sen RGX A2 modelinde tremolo kolunun olmamasını bir dezavantaj olarak görüyormusun? yada hard rock parçalara uyum sağlanabilirmi bu gitarla?
Rica ederim. Tremolo veya floyd rose'un olmaması benim için bir dezavantaj değil, çünkü ben kullanma ihtiyacı hissetmiyorum. İki sene boyunca Yamaha RGX220DZ kullandım, floyd rose'u en fazla on kere kullanmışımdır. Bununla birlikte A2 her türe çok iyi uyum sağlamaktadır. Eğer bana soracak olursan bu ikisinden hangisi diye, kesinlikle A2'yi tercih ederdim (gerçi ikisini birden isterdim ama mali durumlar elvermiyor).
 
halilpazarlama demiş ki:
cimg1608kq5.jpg


cimg1612ix0.jpg


cimg1613pc4.jpg


evet arkadaşlar yeni gitarım.vallaha modelini bilmiyorum sadece bildiğim baya eski bi gitar japon yapımı yamaha.Gitar izmirde Erkan Sızarlar ustanın eline hayat bulmuş ve çok güsel bi gitar olmuştur.hatta şu an arkadaşımın kullandığı prestige ibanezle test edilip üstünlüğü arkadaşım tarafındanda onaylanmıştır :) hatta benim ibanez rgr 480 den bile daha kullanışlı şu anda.Yapılan işlemler ilk önce klavye değiştirilmiş abanozdan bile daha sert olduğunu söyledikleri adını şimdi hatırlamıyorum yarın öğrenip yazarım kakobo mu koko kolamı :) bi ağaçtan yapılma klavye takılmıştır.Klavye şu anda mükemmel rahattır.Perdeler tabiki dunlop yapılmıştır.manyetikler 2 dene DiMarzio Steve Morse ve 1 adet USA Fender single olmaktadır.Bide köprünün altına ahşap aparat yapılıp sabit köprü olarak kullanılmaktadır.Tabi benim tercihim :9 floydta bi sorun yok :)Ayrıca komple cila geçilmiştir.Vallaha modeli yapım yılı konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olsun.gitarın eski halini görseniz yuh dersiniz :)
 
Yamaha RGX420DZ

Buda benim gitar



Almaya gittiğim gün İbanezden başka bi marka düşünmüyodum ama senkopla çalışan bi tanıdıkla gidince bunu önermişti bende ona güvenerek aldım gitarı (başka gitar denemeden).Siyah istemiştim ama eve gidince kutudan mavi çıktı ve dünya başıma yıkıldı :D Şimdilerde alışmış durumdayım ona çoğu gitardan güzel gözüküyor gözüme hatta çoğu ibanezden bile 5 ay sonra staj dönüşü manyetik modifiyeside yapıcam ve tam bir canavar olucak.Kendi paramla aldığım ilk gitar ve elektrom olduğu için ona gözüm gibi bakıyorum.
Fiyatına gelince o zamanlar 550 ytlye almıştım şimdi 803 ytl oldu.
 
bende yamaha nın başlangıç gitarı olarak görülen, ve amfiyle birlikte set olarak satılan ERG121 modeli var.. başlangıç için süper bir gitar, bu aralar manyetik switch i sorun yapmaya başladı. ama beni götürüyo bu gitar ya
 
Geri
Üst