Bluestone (Blues & Hard Rock) - Fethiye & İzmir

evet takip ediyorum siteyi , gördüm , selçuk abi bir başka çalmış still got the blues `i ... caner abi ve aziz abide aynı şekilde..

Mert öss 1 hafta sonra Fethiyedeyim , sen ne zaman geliyorsun :D
 
Var daha bizim ankara muabbetlerimiz.Ben de gelip fethiye'de bluestone'u dinlemeyi çok istiyorum.ama karar veremediğim Blues Tone mu Blue Stone mu ;)
 
http://www.youtube.com/watch?v=gY26_tz9v3k

http://www.youtube.com/watch?v=pHvL5gR55ho

http://www.youtube.com/watch?v=haRNt0sQ18k

Maalesef Hey Joe kaydının sonunu getiremedim. Makinenin şarzının bitmesi soloyu yarım kesti. Davulda gördüğümüz arkadaş da kim ? derseniz; kendisi Bluestone'u izlemeye gelen turist dinleyicilerden.. Ricası üzerine birkaç parçada Bluestone ile çaldı. Keyifli bir gece oldu.. Paylaşacağım birkaç video daha kaldı, onları da en kısa zamanda ekleyip sizlere sunacağım..
Müzikle kalın
Saygılar, Sevgiler
 
Climaxgitar tesekkur ederım . sürekli takip ediyorum zaten. selcuk abinin solo atarken ki coskusunu bırkez daha yasadım :) ızmıre gelsınlerde o soguk kıs gunlerını ısıtsınlar valla =) hepsine bol bol selam soyleın =)
 
dostum gerçekten çok iyisiniz dün akşam dinleme fırsatım oldu sizi. 3 kişi ile gerçekten çok güzel performans ve çok güzeş çalıp söylüyorsunuz. özellikle vokal + gitar çok çok iyi. gerek jimi hendrix gerek aerosmith vs... çok güzel çalıp söylüyorsunuz.

Kesinlikle tavsiyem alternative gibi bazı b.k püsürü parçaları repertuvarınıza koymamanız bu repertuvar gerçekten çok iyi. bu arada jimi cover ları gerçekten iyiydi.
 
Geri
Üst