Hangi pedalı&prosesörü alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

Beyler ben analog setup kurmak istiyorum. Metal ve türevleri yapıyorum. Metallica, Megadeth, Anathema (sleepless vs..), Iced Earth felan

Bie boss MT-2 ve Cry Baby 535q'm var. Bunların kablolarını sökmeme rahmen pilleri bitip duruyor deli ediyor beni. Bir pedal Board mu alsam yoksa delay chorus gibi efektleremi yönelsem ?
 
halilpazarlama demiş ki:
abicim bu linkteki tonu alabilmemin yolunu söyleyin satacam ne var ne yok.bu ne güzel strattır bu ne güzel van halen malmsteen karması tondur. :)

http://www.youtube.com/watch?v=i7J7FwQSCrM

Modifiyeli Marshall JCM900 100W Stack amfi

Eski Digitech GSP-21 Multi Effect Processor (sadece reverb için)

Manyetikler
Bridge Seymour Duncan Classic stack STK-s1b

Neck Dimarzio HS-3

Ve birde normalde single pick-up'lı gitarlarda 250K potans kullanılırken bu arkadaşımız 500K kullanmış buda tonun daha bi cıyaklamasına neden oluyo.

Fretler Jumbo Bass Fretleri, klavye Scalloped yani oyuk.
 
Arkadaşlar ben boss metal zone alacağım.Piyasadaki fiyatı nedir?Bir de bende zoom505 var onda fender clean diye bir efekt vardı.Amfim dandik olduğu için clean ton için de bir pedal düşünüyorum Ne alabilirim??
 
Beyler sizce ZOOM 606 pedal nasıl sizce? Almalı mıyım. Hardcore icin çok kaliteli tonları var diye duydum. Yada sizce en guzel tonlar hangi pedallarda vardır? Yarım ederseniz sevinirim.
 
Marcyn demiş ki:
Beyler sizce ZOOM 606 pedal nasıl sizce? Almalı mıyım. Hardcore icin çok kaliteli tonları var diye duydum. Yada sizce en guzel tonlar hangi pedallarda vardır? Yarım ederseniz sevinirim.
'Metal 7th' diye bir seçeneği vardı sadece o tonu beğenmiştim ben, bol gainli metal tonu veriyordu, bence denemeden alma.
 
-boss od3
-morley wah
-banez de7 delay\echo

bu pedalların yanına distortion, chorus, noise gate pedalları almak istiyorum. Bana hangi markaların hangi modelini tavsiye edersiniz? mesela boss ds-1 uygun mudur? ns-2 uygun mudur? Asla ve asla aşırı sert bir müzik türüne kaçamayı düşünmüyorum. Dolayısıyla alacağım distortion pedalı ne çok yumuşak olmalı ne de matkap sesi çıkartmalı : )
 
arkadaşlar boss dd3 ve carlr martin red repeat hakkında yelpazesi ve tondaki bozulmalar üzerine bilgisi olan varsa, bir yardımcı olabilir mi?

setup : washburn WI-64, BOSS cs3, carl martin rock drive , fender blues junior amfi ...


yardımlar için şimdiden çok teşekkür ederim.
 
zoom gfx8

hocam zoom gfx8 hakkında ne düşünüyorsunuz.bu aletin özelliklerini okudum canavara benziyor kendi fiyatınca.kullanan varmı hiç zoom gfx8 i?
ses olarak 24 bit olması soguttu sadece beni.ama bilmiyorum sesler nasıl çok mu dijital.bilen varsa cevaplayabilirmi.
herkese sayg.
"tek yol rock and roll"
 
rocktron zombie ya da rocktron rampage distortion pedalları hakkında bilgisi olan var mı? Bass ve treble frekanslarını istediğim gibi ayarlayabileceğim bir dist. pedalı arıyorum. Bugün bu 2 sini 1-2 dakika deneme fırsatı buldum ama emin değilim. Tavsiyesi olan?
 
Daha Önceden ME 33 Boss Pedalım vardı Eski Model. 3 - 4 sene önce Barda Kullanıyordum. Fakat çok Sert Tonları Vardı. Bu alet yüzünden Boss'lardan Nefret ettim. Sonra Arkadaşım Eski bir Digitech RP1 getirti. Bağladık felan bayağ bi onla Çaldım. Gerçekten Çok Güzel Solo Overdrive Tonları var yumuşak distortion tonları var. Oda Bozuldu. Şuan GNX4 kullanıyorum Fakat Kendimin değil güzel beğeniyorum. Bende bi Tane almayı Düşünüyorum.

GNX 4 GNX 3000'ten daha Eski Ama GNX 4 ün daha çok Özelliği var.

Bu ikisi Arasında kaldım. Ton Açısından Hangisi Daha iyidir GNX 3000 leri bilmediğim için kararsız kaldım.
 
Geri
Üst