deli

arkadaşlar uzunca bir zamandır internet bağlantısına sahip bilgisayarlardan uzak kaldığımızdan gelişmelerden pek haberdar edemedik dedikten sonra, konuya hızlıca giriyoruz:

15 Temmuz Cuma günü Zeytinli Rock Festivalinde sahne alıyoruz... herhangi bir aksilik olmaması halinde (ki bu cidden şaşırtıcı bir gelişme olur bizim için) saat 20:00 sularında başlayacağız. "ben ayrıntılı bilgi isterim ne bu üç satır bişi yazmış eşek!" diyenler www.zeytinlirockfest.com adresini çekinmeden rahatsız edebilirler.

bu arada kayıtlar için istanbuldayız, çalışmalara devam ediyoruz eylül sonu gibi herşeyin tamamlanacağı ve albümün hazır olacağı yolunda garip bir inanışımız var. :)

gelişmeleri daha sık yazmaya çalışacağız, mutlu ve serin günler diliyor ve gidiyoruz efenim...
 
nurullah20 demiş ki:
Vokalleri pek bi gazlı bu grubun:) zeytinlide dinledim.Tam festival grubu.Foolish kasanova coverı da çok eğlenceliydi.takdir ettim, alkışladım bu adamları...
öyledir.öse yeme de güzel deli oğlanda.deli hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak istersen(ki muhakkak isteyeceksindir şüphesiz)aşağıdaki linki tılayıp ulaşabilirsin cicim.
www.delirdik.com adresini kullanabilirsiniz cengiiz oolum hadi hayırlısı diyim.başarılar.
 
zeytinlide en cok eğlendiğim gruptu.Foolish kasanova coverıda mükemmeldi.tabiki vokal ayrı bi süperdi.Bursaya gidersem mutlaka izlemeye gelcem.başarılar...
 
yolgezerle sizin su ablumunuzu beklemekten ben artık usandım yaa. cıksın su ablumde alalım dinleyelim. elimizde dogru duzgun bir sey yok... neyse size album calısmaların da basarılar...
 
arkadaşlar üşenmeyip de iyi ya da kötü bir şeyler karaladığınız için teşekkürler... gelişmeleri sık sık bildiremiyoruz mazur görünüz. kayıtlarla uğraştığımızdan konserlerden uzak kaldık. ufukta şu an için sadece Barışarock görünüyor. Kesinleşen birşeyler olduğunda burdan ya da www.delirdik.com adresinden duyuracağız. onun dışında sabahtan akşama stüdyoya kapanmaya ve ingiltere polisinin sürdürdüğü insan avını izlemeye devam ediyoruz. canını yediğimin dünyasındaki rollerinizde başarılar diliyor, mutlu günler ümidiyle kaygı duruşuna geçiyorum!
 
doğru görmüşsün... eşeklik bizde haber veremedik tabi :) basçımız enis, cnn turk'ün kameramla tatilde programına katıldı. vaktimiz oldukça bir şeyler çekip yollamaya çalışıyor kendisi. bundan sonra da bizim oynadığımız birşeyler çıkabilir ilk onikiye girerse.

not: elektriğe çarpılarak kavrulan zavallı tatilciyi de arkadaşımız ve menejerimiz mustafa oynadı. ona göre :D
 
abi anladığım kadarıyla bursada değilsiniz,bi ara iboyu 60'sda baya görüyoduk ama hiç biriniz yoksunuz en azından barışarocktan sonra bi albüm öncesi konseri bekliyoruz sizden bursada!!!!sevgiler tüm argus,adliye ve 60's tayfasına
 
dönüşleri süper olucak sanırım...
ama cengiz gitsin kameramla kampüsteye katılsın
sen müzisyenmisin? prodüktörmü pihihi süper grup
biarada 60's live performance yapın
 
Barışarock

27-28 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan Barışarock'ın katılımcıları arasındayız. Sitede açıklanan programa göre 27 Ağustos Cumartesi günü saat 13:20'de sahne alacağız.

Karşı festival Barışarock hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler www.barisarock.org adresinde aradıklarını bulabilirler.

serin ve mutlu günler efenim...
 
biz bursadan sabah 7 de hareket etçekmişiz inşallah yetişiriz size
ahah otobusten inerken daha delirmek iyi olcak delirtin bizi :D
delirtmezseniz sahneyi bombalarım walla :D
 
5 Kent 5 Konser

Efenim, Çamur ile birlikte otobüsümüze atlayıp gezintiye çıkıyoruz ki zaman ve yer hususunda gerekli bilgi aşağıdadır:

---------------------------------------------------------
* 23 Eylül 2005 Cuma / Bursa - Çaçaron Bar
saat: 21.00 giriş: 10ytl (ilk içki dahil!)

* 25 Eylül 2005 Pazar / Eskişehir - Doors Park
saat: 21.00 giriş: öğrenci 7ylt / tam 10 ytl (burada da ilk içki dahil!)

* 26 Eylul 2005 Pazartesi / Ankara - Saklıkent
saat: 20.30 giriş: 10 ytl (aynen!)

* 27 Eylül 2005 Salı / İzmit - Kaşif Bar
(saat ve diğer hususlar kesinleşmedi ama emin olun ki ilk içki dahil!)

* 30 Eylül 2005 Cuma / İstanbul - Kemancı
saat: 22.00 giriş: 12ytl (evet, evet!)
---------------------------------------------------------

bekleriz efenim...
 
Geri
Üst