Crossfire

Birinin rumuzu Gene Hoglan... Diğeri Marty Friedman...
Ya bu iş böyle ismi almakla olmuyor biliyorsunuz değil mi... İkinizin de çok çalışması lazım arkadaşlar.
Semih, lafım sana, el kol yapma sakın... Cenotaph tam kadro gelse elimden alamaz seni. Hatta ben söyleyeyim, karambolde iki de Batu (Mr.Gore) çakar ağzına. Senin deyiminle "Cenotaph'ın dördüncü albüm kapağı çalışmasını yaparız" ayak üzeri.
Kerem, sen de akıllı ol, ikinizi birden döverim. Can da yardım eder.
 
Nightwolves demiş ki:
triplegigs.gif


Bugüne dek CROSSFIRE Ankara dışına bir konsere gitmiş de NIGHTWOLVES eksik kalmış mı...
Biz baktık, hiç de eksik kalmamışız...

O zaman yine gideriz...
CROSSFIRE nereye - NIGHTWOLVES oraya !

Konser için pazar günü sabahı Ankara'dan yola çıkıyoruz. Mercedes Sprinter marka bir araçla Arcane ve Crossfire grupları ile birlikte gidiyoruz. Araç, sabah Stüdyo Raven'dan kalkacak. Pazar öğleden sonra saatlerinde İstanbul, İstiklal Caddesi'ndeyiz. Sağlam bir konser izliyoruz ve konserden sonra da pazar gece İstanbul'dan Ankara'ya dönüyoruz.

Konser bileti + Gidiş dönüş ücreti: 40 YTL
Yer sınırlıdır. Gelmek isteyenlerin en kısa zamanda adlarını buradan yazmaları ya da bize ulaşmaları gerekmekte. İlk başvuranlar kontenjanı doldurursa, başvuruları keseceğiz arkadaşlar. Elinizi çabuk tutun bu nedenle.

Pazar günü İstanbul'dayız...
Yer sınırlıdır dedik ve yer doldu... Yoğun bir izdiham yaşandı dersek yalan olur :LOL: Ama yine de kalabalığız. CROSSFIRE + ARCANE + Nightwolves üyeleri doluşuyoruz bir araca 15 kişi, "İstanbul yolları taşlı - geliyor kara kaşlı" diyerek konserde deli gibi eğlenmeye gidiyoruz... İlgilenen herkese teşekkürler. Yer olmadığı için gelemeyen Nightwolf'lardan da özür dileriz.
 
Can_Besli demiş ki:
kalipardi demiş ki:
can dündar geldi ben gelemedim.

Hiç sanmıyorum kendisinin geldiğini, zira metal müzikten pek hoşlanmayan biridir kendisi. Büyük ihtimal bu haberi Abdurrahman Antakyalı tarafından öğrenmiştir.

Metal müziğe verdiği destekten dolayı ve Ankarock'a verdiği sonsuz destekten dolayı Abdurrahman abimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Can Dündar gelmedi, gelse birilerinin haberi olurdu galiba :)
 
phicoz demiş ki:
arkadaşlar methinizi duydum merak ettim dinlemek istedim yalnız alanya'da albumunuz yok...nasıl elde etcem
İnternet üzerinden, hediyeli albüm satışları gibi birşey hatırlıyorum...
Ayrıntılı bilgiyi NIGHTWOLVES rumuzlu kişi buraya yazar zaten bu mesajını görüp. (Ben neden atladıysam?) :LOL:
 
gbanes374 demiş ki:
İnternet üzerinden, hediyeli albüm satışları gibi birşey hatırlıyorum... Ayrıntılı bilgiyi NIGHTWOLVES rumuzlu kişi buraya yazar zaten bu mesajını görüp. (Ben neden atladıysam?) :LOL:

Sağol Gökhan. Aktif bir üye olarak seve seve atlayabilirsin.

phicoz demiş ki:
arkadaşlar methinizi duydum merak ettim dinlemek istedim yalnız alanya'da albumunuz yok...nasıl elde etcem

Firmanın bu konudaki yetersizliği sonrası Nightwolves olarak online albüm satışına başladık.
Önce bu uygulamayı albüme ulaşamayan fan club üyeleri için düşünmüştük fakat daha sonra gelen talep ile İstanbullu dinleyicilere bile albüm sattık Ankara'dan. Bu da İstanbul'lu Atlantis Müzik'e armağanımız olsun...

Nightwolves olarak albümün online satışını yapmaktayız.
İsteyenlere imzalı şekilde; istemeyenlere imzasız, bildiğiniz piyasa sürümü olarak :LOL:
Satış fiyatı 8 YTL. İster imzalı olsun, ister imzasız alacağınız albümün içinde 5 adet de sitcker bulunmakta.

Online satış için: info@nightwolves.org adresi üzerinden iletişimde kalabiliriz. Para gönderince ya da bankaya yatırınca lütfen bizi mail yolu ile haberdar edin durumdan.

* Parayı posta yoluyla göndermek isteyenler için (parayı zarfa koyarken kağıda sarın, zarfın dışından belli olmasın)
Raven Records, Reşit Galip Cad. 11/A - 06700 - Küçükesat / Ankara

* Havale ya da EFT yolu ile göndermek isteyenler (gönderim ücretleri alıcıya gönderene ait) için Nightwolves banka hesap no:
Nightwolves (Şermin Özbilgin adına) - Türkiye İş Bankası Küçükesat Şubesi - 4208 / 499508 numaralı mevduat hesabına parayı yatırabilirsiniz.

crossfire_albumweb.jpg
 
ok sagolun p.tesi gidip yatırayım da bu sistem biraz garip geldi...birşey tavsiye edebilirim her ildeki iletişimde bulundugunuz saglam fan'larınızla bu işi götürseniz daha rahat edersiniz diye düşünüyorum bu da benden bir öneri olmuş olsun...
 
Geri
Üst