Crossfire

Efendim ağustos ayının bu halvet gibi sıcak ve rehavet kokan ortamında herkez tatilin en güzel anlarını yaşarken Crossfire elemanları bittabiki yanpala yatma hakkını kullanamıyor. Efem ikinci album kayıtlarına hele şükür başladık, insallah 2006 kasım ya da aralık gibi çıkartabiliriz. Hepinize iyi tatiller...
 
valla abi öyle dionuz da geçen raven'a geldiğimizde atakan size"napionuz bu aralar" demişti.direk yatış diyerek beni çook üzdünüz.olmaz bööle.albüm beklior biz hayrancıklar.
 
Hadi be yaaa, hadi be yaaaa..... Artık biraz hareket, biraz kan biraz can.... ..... Görelim beyler yeni beste yeni albüm ve yeni yeni konserler .Hatta Allah nasip eder birde sizle aynı sahneyi paylaşabilirsek ne mutlu biz BLACK TOOTH a .
Her zaman Dostlarınız herzaman destekçiniz
BLACK TOOTH
 
walla ben hiç dinlemedim ama cok sıkı olduklarını duymuştum en yakın zmn da konseri olursa bana yakın gidecem baklm neymi işşalah adam gibi music yapıolardır başkaları gibi pop deil(ornegin athena)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
SON HABERLER
Eh yavaş yavaş sezon açılmaya başlıyor haliyle konserler organizasyonlar inceden hazırlıklara başladı.

İlk olarak her sene olduğu gibi Ankara'da yapılan Türkiye'nin en büyük heavy metal festivallerinden biri olan Rock Station Festivali 9. kez siz Rock severlerle, en baba grupları sahneye çıkartarak buluşmaya hazırlanıyor. Bi aksilik olmazsa Crossfire yepyeni play listi ve büyük bir sürprizle sizlerle buluşucak.

Festival öncesinde Dergiyle verilicek olan complationda da sizlere C.F. olarak yine bir sürprizimiz var.

Yeni albümden bir single da çok yakın bir tarihte radyo ve Myspace adresimizden yayınlanmaya başlıyor. Parçanın adı Frozen Eyes olarak kararlaştırıldı, umarım beğenirsiniz.

Şimdilik haberler bu kadar hepinize sevgiler.
 
albümdeki 1 2 şarkıyı dinledimde.. ilk demodan sonra baya bi yol katetmişsiniz.. özellikle vokaller... en azından akıcı bir şekilde gidebiliyor...

genel olarak iced earth thrash inden pek hazz etmediğimden olabilir çok hoşlanmamamın sebebi... olmayadabilir...


gavurların unique dedikleri bişi var.. tam o biraz eksik diyecektim ki onuda buldum... 170 bpm den hızlı olmayan şarkılara speed thrash demek... uu yeea

neyse başarılar..
 
Crossfire'a selamlar...
Yeni sezon açılıyor.Yeni konserlerinizde başarılar dilerim.Umarım bu sezon da birlikte konserlerimiz olur.Başarılı bir grupsunuz ve daha da büyük başarılara imza atacaksınız umarım
2.albümü merakla bekliyoruz...
 
Yer: İstanbul - DoRock Bar
Crossfire bayrağını teriyle ıslatmış bir genç... :LOL:
1002007sx7.jpg
 
MerhabaLar. Crossfire 'i yeni yeni dinlemeye başladım Sadece İnternet adresindeki mp3leri indirdim ve dinledim.Çok beğendim. Fakat albumunu bulamadım. Acaba Corssfire şarkılarına nasıl ulasacağım Dinleme imkanımız olacak mı ? Yardımcı olabilecek oLan var mı ?
 
Konsere çok az kaldı...Aslında neler olacağını ..Ordaki şanslı izleyicileri koparacak nasıl bir süpriz hazıladığınızı biliyorum ancak...yinede işin büyüsü bozulmasın... :)

Ah...ah...ah... :)Cidden millet kopacak... :)
 
Geri
Üst