Scarify (Melodic death metal - Metalcore) - Ankara

Grup 2006 Eylül'ünde Cem ve Tarhan tarafindan kuruldu.. Sonradan Can, Berat we Mert'in katilimiyla resmen kurulms oldu.. Dier gruplarn aksine melodic death we metalcore a younlasmai sectiler.. Yeni kurulms olmalarina raamen, grup üyelerinin disiplinli we youn calismasiyla Kasim ayinda Turret we Kürar'la birlikte Melek Bar da Scarify ilk konserini werdi.. Şubat ayında IF te birkaç konser werdiler.. Nisan ayında da Crossfire we Black Tooth un altında Saklıkent sahnesinde yer aldılar.. Scarify adi nerden geldi derseniz, bir sürü ad denemesindn sonra Can bu adi öne sürdü we oy birliiyle kabul edildi.. Scarify (Skerifay die okunuo :) ) kelimesinin anlami da 'deriyi kaziyarak kanatmak' tir..

Grup üyeleri:

Denemeler yapılıyor (Baterist)



Aranıyor (Solo Gitarist)



Tarhan Tanrikulu (Gitarist)
86 Ankara doumlu olan Tarhan, 7 yil önce gitara basladi fakat gitari zaman zaman gitari birakti ta ki Scarify kuruluncaya kdr youn bi sekilde calismadi.. Can we Cem'le 11 yildr arkadas olduundan önceki grup denemelernde de wardi..




Can Chamlong Taylan (Bass)
88 Ankara doumlu olan Can, ilk basta gitarla baslamsti ama sonrasnda Scarify in bassçi ihtiacindn dolayi bass a geçti.. Cem'in ikizi de olduundn daa fazla aramadn Can'i bass a gecirdiler..




Cem M. Taylan (Vokal)
88 Ankara doumlu olan Cem, 5 yildr böörüo :).. Gruptaki en çesitli enstrüman kullanan kisidr.. Gitar we bateri en cok ilgilendkleri arasnda hatta arada Can'in bassina el koymaktadr..




Şu anki repertuarımız:

In Flames - Only For the Weak, Jotun, My Sweet Shadow, Quiet Place, Cloud Connected
Slipknot - Before I Forget, People = Shit, Duality, Vermilion Pt. 2
Sepultura - Roots Bloody Roots
Killswitch Engage - Rose of Sharyn
Slayer - Raining Blood, South of Heaven
Roadrunner United - Army of the Sun
Trivium - Dying in your Arms
Lamb of God - Laid to Rest, Walk With Me In Hell
Soilwork - Rejection Role
Iron Maiden - Fear of the Dark
 
beyler biz o konsere çıkmayabiliriz ama ne olursa olsun size destek vermeye gelicem.....10 şubattaki konserde en çok destek veren kişiler sizlerdiniz çok sağolun.....konserde görüşmek üzere bu arada in flames ten cloud connected çalarsanız süper olur çalın ben daha ne diyim size only for a weak süperdi elinize sağlık.....
 
arkadaşlar sizinle ilk organizasyonumuzu 10 şubatta yaptık ve emeğiniz için hepinize tek tek teşekkür edrim ii bir konserdi

24 şubatta festivalde görüşmek üzere diyorum

bu arada forum hayırlı olsun
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
abi süper çaldiniz biz de dayanamadk kafa salladk :) sonlarda biraz yoruldk o yüzdn biraz oturmamz gerekti ama yoksa hep size destek oluruz.. Cloud connected aslinda bizim calmaya hazirlandiimz sarkilar arasinda.. bi dierleriyle konusiim de belki onu da yaparz 24üne ;) Dediin her sey icn cok tesekkür ederm abi we Only For the weak bizim ilk sarkimzdi we cala cala galiba en ii haline getirdk :) 24ünde festival hakknda konusuokn ilk sorduumz sorulardn biri de "Infradark da gelio mu?" idi ama sizin sorununuz olduunu duyunca üzüldk.. Sizi de orda görmei cok istiodk.. Artk gelecek konserlerde birlkte çıkarz ;)
 
Abi sizler mükemmelsiniiieeaazz gelck konser götmü imzalar msnz ltfeen:p hehe beiler saka bi yana 24 ünde daatalm bi shu if i hehe sakn dierleri d kaçrmasn mükemmel olcaak çnkü:)
 
cloud connected başka bişi demiyom ben.....biz bu şarkıyı refshement le beraber çalıcaktık o zamanlar ben refshementtede çalıodum sonra onlar çalmadılar hastası olduğum bi şarkıdır...şey çok fazla istiyom gibi oldu ama bide take this life ben bi in flames manyağıyım kusura bakmayın :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
infradark_drummer demiş ki:
cloud connected başka bişi demiyom ben.....biz bu şarkıyı refshement le beraber çalıcaktık o zamanlar ben refshementtede çalıodum sonra onlar çalmadılar hastası olduğum bi şarkıdır...şey çok fazla istiyom gibi oldu ama bide take this life ben bi in flames manyağıyım kusura bakmayın :)

Abi işte sn de bizdnsn :) Bz de aslnda In Flames döşemek istiorz ama şu anda çeşitlilik yapmamız gerektiini düşünüorz.. İice gelişince ama In Flames e younlaşcz :) Ayrıca Cloud Connected ı bu cumartesi stüdyomuzda çalışcz sırf snn içn abi ;) en sewdiimz şarkılardn biri zaten.. 24üne hazır olur.. O gündn sonra da yorumunu bekliorz şarkı hakknda :)..
 
Hayırlı olsun hepimize yeni forumumuz inşallah burdan herkese daha iyi ulaşabiliriz konserler hakkında..24'ünde if'e bekleriz herkesi çok gaz olcak ;)
 
ey beyler sağolun in flames çalında sorun değil hepsini biliyorum zaten hepsinde eşlik ederim.....yeterki in flames olsun..konserdede bende in flames tşörtü vardı bilmme dikkat ettinizmi her konserde aynı şekilde çıkarım hep aynııı İN FLAMEEEEEEESSSSSS
 
walla ben scarifyi çok beğendim... beyler 24 ünde bizde varız İF de hep beraber çalarız bu arada 10 undaki konserde biz çalarken coştunuz kafa salladınız eyww çok az adam vardı ogün ama olsun yine müzikden anlayan adamlar vardı...
 
eahaheahea beiler saoln walla gözlerm yashardi:p abi 24ünde siz de çkn da costuralm su milleti zatn geleck konsere galba 3 tane in flames çalcas gbi gözküo su an (quiet place, cloud connected we jotun) only for the weak we my sweet shadow u glba ileriki konsere brakcas gbi gözküo:) ama böhüü saadce 7 sarki çalmamz grekioms çoook az beah..
 
Puhahahah.. :LOL: ne güzel yazmışım bee helal olsn bna... ne zaman yazdıımı bile bilmiorm.. Ewt yaa sadece 7 şarkı istiolar biz de en hızlı we gazları koyduk o yüzdn sadece 3 In Flames koyabildk.. Abi bn de snn t-shirt görüp söölemştm bizim Tarhan'a (gitarist) galiba Infradark ın dawulcusu da In Flamesci die :) nese 24ünde ööle bi coşturalımki insanlar ewe gittiklerinde boyunları koparcasına aarısn :D
 
ddgorganizasyon demiş ki:
koçlarıum benim bakın hep bunu düşünüolar seyirci eğlensin yoksa başka bi amacımız yok demi :d

tabiki abi önemli olan seyircinn eelenmesi sadece :p eee bz de sahnedykn çok eeleniorz haliyle we çal1oken acaip gaza geliorz.. o eelenceyi hç bisie deismem :D
 
infradark_drummer demiş ki:
jotun,cloud connected oo daha ne isterim isterim tabiki :) ne isterimm

come clarity,take this life,behind space veeee episode 666

:)

abi take this life biz de istiorz ama zor yaa onn dawullari fln.. en azndn bnm anlayabildiim kdryla epey zor :D ama ciddn hepsi çok hos sarkilar.. :)
 
Gençler süpersiniz! 10 şubatta o organizasyona rağmen süper eğlendirdiniz bizi.devam devammmm!!
bu arada taylan kardeşlere seslenmek istiorum :)
abi nası yazıyosunuz öyle bea okuycam diye zorlanıyorum şurda :p
öpüyorum canlar :)
 
10 şubatta çok iidiniz. daha da başarılı olcağınısa eminim. 24 ünde gelmeye çalışcam. bi de siz nası ikizsiniz(cem-can) hiç benzemiyosunuz valla :) neyse arkadaşlar sevgiler saygılar başarılar..
 
Geri
Üst