Lacey demiş ki:çok manyak bi gruba benziyosunuz, tebrikler ve başarılar 😉
kahrolasıca oks çalışmaları yüzünden konsere gelemiycem, ki gelmeyi isterdim harbi merak ettim 😀
neyse, ileriki aylarda yine Ankara içi konserlerinizde bulunmaya çalışıcam. hatta madem Maiden de çalıyorsunuz, bizim Maiden Fan tayfayı de getireyim 😀
tekrar başarılar ! 😀
steve_o demiş ki:beyler dünkü konserde biz sahneden inmeden hemen sahneye atlamanız hiç doru deildi sanki ilk defa konsere çıkıyomussunuz gbi bunu başka gruplara da yapsanız onlarda tepki veriridi ve dün o anda çok sinirlendim nese başarılar
steve_o demiş ki:bu bülent ersoy nazı deil de senin yorumunda biraz armagan çaglayan yorumuna benzemiş ben zaten kardeş kardeş hazırlanılmaz demıorum zaten grup uyelri organızsyondan dolayı snirliydi sahne zaten kucuk altleri toplayıp ınıcez sadece SCARİFY grubunun bize öncelk tanımasını beklerdim biz inelm onlar cıksın paşa paşa çalsın ve sana şunu söleym drednat bizim kaprisle falan hiç işimiz olmaz bizi bilen bilir nese burda daha fazla tartışıp SCARİFY grubunun forumuna zarar vermeylm DREDNAT ve SCARİFY grubuna başarılar
steve_o demiş ki:beyler dünkü konserde biz sahneden inmeden hemen sahneye atlamanız hiç doru deildi sanki ilk defa konsere çıkıyomussunuz gbi bunu başka gruplara da yapsanız onlarda tepki veriridi ve dün o anda çok sinirlendim nese başarılar
chamlong demiş ki:(bu arada Çaadaş güzel yazmşsn "başarılar" yazısını 🙂 abi fazla mı ayrıntı olduunu düşünüosn forumdaki werdiim bilgilern?)
toschi demiş ki:tabiki röportaj yapablrzz😀 çook eilenceli olcaak😛 walla bak heycanlndrdn bni "Lacey" hehe peki nasi bsi olcak bu röportajjj??
toschi demiş ki:ii bakem yolla ama bööle netten röportaj braz garip deil mie?😛 bnce grbu toplaip byerde röportaj yapsn daa etkli olur gbme gelio tabe sna kalms🙂