returner demiş ki:beste yok mu beyler.cover ile konser mi verilir?
tarhanada söyleyin akordsuz calmasın düzgün bassın notları, vokalci detone oluyon baya dikkat et, basscıyı opuyorum
deepfloyd demiş ki:vay be toshi çamlong ne guzel sizi forumda gormek birakin olm bu metalkor mus melodik det metalmis, bak popstar alaturka var acin izleyin=) saka bi yana bi gelemedim konserinize artik okulda filan gorurseniz soyleyin bi sonraki konserinizin tarihini, bide taylanddan wireless imi getirmediniz cok kırgınım, aslında ondan gelmiyorum😉 ahah hadi gorusmek uzere
keti demiş ki:3-4 martta yine IF'de mi?
Corehound demiş ki:keti demiş ki:3-4 martta yine IF'de mi?
öyleymiş walla bende şimdi gördüm 😀
asalsayi demiş ki:Babalar sizin slipknotları beenerek dinliom valla..vokal haivan gbi zaten...
Biz şimdilik ara verioz grupca karar aldık yaza kadar kastırıp baya ii şeyler yapmak istiyoruz bu sefer..babalar size kolay gelsin.yolunuz açık olsun.ii sanslarr😀
asalsayi demiş ki:Babalar sizin slipknotları beenerek dinliom valla..vokal haivan gbi zaten...
Biz şimdilik ara verioz grupca karar aldık yaza kadar kastırıp baya ii şeyler yapmak istiyoruz bu sefer..babalar size kolay gelsin.yolunuz açık olsun.ii sanslarr😀